Тотален резил! Селена Гомез припадна пияна по време на „Оскарите“!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Последно време Селена бива забелязвана само в неадекватно състояние, в повечето пъти пияна, залитаща и често плачеща. Появата ѝ на партито след раздаването на „Оскарите“ обаче предизвика истински шок у останалите звезди, които не можаха да повярват какво си е причинила Селена и на какво е заприличала. 

Певицата се появила във видимо нетрезво състояние, а гаджето на Джейсън Стейтъм станала неволна „подпиралка“ на Гомез, която се лепнала за нея и почти цяла вечер ѝ се подпирала, за да не припадне. Слуховете тръбят, че Селена тотално се е сринала, когато бившият ѝ- Орландо Блум и вече бившата му жена- Миранда Кер си тръгнали заедно от партито. Гомез до последно се надявала Блум да си тръгне с нея, но в крайна сметка това не се случило и тя буквално се съсипала.

 

Както е известно Орландо и Миранда вече не са женени, но поддържат много близки отношения и до ден днешен. Най-вероятно именно това е предизвикало тоталния срив на Голез, която до скоро изживяваше драматичната си раздяла с Бийбър. Самата певица обаче обяви пред медиите, че въпреки мъката и всичко случило се между нея и Джъстин, тя не би се върнала при него отново, предадоха колегите от kliuki.net.