10-те най-омразни световни знаменитости

17
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от 10-те най на 19.04.2013

Доста често различни издания ни правят съпричастни с всевъзможни класация на най-харесваните популярни личности. Рядко обаче някой си позволява да подреди онези звезди, които обикновените хора не харесват или дори… откровено мразят. Списание „Star Magazine“ го направи и без свян посочи 40-годишната актриса Гуинет Полтроу като най-мразената личност в киното, музиката и телевизията. Според изданието блондинката е натрупала многото отрицателни гласове в своя полза заради репутацията си на човек, който води прекалено стриктен здравословен начин на живот. Книгата й „It’s All Good“ вече неофициално е била наречена „Как правилно да уморим семейството си от глад“. Ето и пълния списък с 10-те най-омразни знаменитости.

1. Гуинет Полтроу

Американска актриса и певица, носителка на награда Оскар. Изчислено е, че всекидневното меню, препоръчвано от Полтроу, струва по 300 долара.

2. Кристен Стюарт

Американска филмова и телевизионна актриса. Известна е с участието си във филмите „Паник стая“, „Затура“, „Вестоносците“ и „Здрач“. Феновете и до днес не могат да й простят изневярата с режисьора Рупърт Сандърс.

3. Дженифър Лопес

Американска актриса, певица, дизайнерка и модна икона от пуерторикански произход. Причината за мястото й в класацията бил прекомерния й нарцисизъм.

4. Джон Мейер

Американски певец и китарист, носител на награда Грами за 2003. Започва кариерата си в акустичния поп и рок, но постепенно развива стила си към блус и соул звучене. Джон е бившето гадже на Кейти Пери и е тук заради лошото си поведение и неуважението към жените.

5. Катрин Хейгъл

Американска актриса, носител на награда Еми за ролята си в сериала „Анатомията на Грей“. Според „Star Magazine“ те е в класацията, заради тоеа, че се изказва прекалено неласкаво за филмите, в които е играла.

6. Мат Лоуър

Американски телевизионен водещ, едно от най-разпознаваемите лица на САЩ. Определен като… лицемер!

7. Мадона

Американска певица от италиански произход. Според мнозина й е време да осъзнае на колко години е и да стане по-скромна.

8. Джъстин Бийбър

Канадски поп певец, чиято кариера започва през 2009 г., но вече е мултимилионер. Поставен е на 8-о място заради разюзданото си поведение.

9. Ан Хатауей

Американска актриса, първата й значима роля е в продукцията на Дисни „Дневниците на принцесата“ (2001). Звездата от „Дяволът носи Прада“ и носителка на тазгодишния „Оскар“ за мюзикъла „Клетниците“ е определена като бездарна актриса.

10. Крис Дженър/ Ким Кардашиян

Ким е американска знаменитост, телевизионен персонаж, модел и актриса. Известна е с участието си в реалити предаването „Keeping up with the Kardashians“ по телевизия E!, където участва със семейството си. Крис е нейната майка. Според изданието Ким прекалено много се натрапва на феновете и показва непрекъснато своята бременност, като публикува нови и нови снимки в блога си.

Коментари

коментар(а)

Подобни: звезди, омраза