– Гледане на кафе

25
Добави коментар
ogosta
ogosta

Гледане на кафе
Гледането на кафе не се отдава на всеки. За да гледате на кафе е необходимо да притежавате не само дар слово и умение да виждате различни фигури сред утайката от кафето, но и да ви се отдава да вникнете в човека на когото гледате, да възприемете неговите нагласи, чувства и емоции.
За да гледате на кафе е необходимо да знаете няколко подробности, но за да видите различните фигури и да тълкувате правилно, е необходимо да притежавате чувството на оракул.
Ако все пак решите да проверите себе дали притежавате дарба да гледате на кафе, упражнявайте се колкото се може по-често.
Ето някой напътствия, които ще ви бъдат от полза при практикуването на това древно и интересно средство за тълкуване на миналото, настоящето и бъдещето.
След като бъде изпито кафето, чашата се завърта в посока обратна на часовниковата стрелка и се поставя върху чинийка. Фигурите върху чинийката са моменти, събития и хора от миналото. В дъното на чашата фигурите се считат за лоши и неприятни. Фигурите по стените на чашата в посока, обратна на часовниковата стрелка сочат настоящето и бъдещето на човека.