Вълшебният NIVEA BB крем

3
Добави коментар

Новият NIVEA BB крем – многофункционален хидратиращ крем за перфектно изглеждаща кожа – незабавно!

Новият NIVEA BB крем добавя хидратацията на NIVEA към вълшебния BB крем ефект 5 в 1 за перфектно изглеждаща кожа с равен тен.

С NIVEA BB крем сутрешният ритуал за красива кожа се събира само в една стъпка, а формулата с масло от ший, Hydra IQ и провитамин B5 осигурява на кожата необходимата грижа и стимулира възстановяването й. Комбинация от микро минерали и цветни пигменти подчертава тена – за кожа, която незабавно изглежда идеална.

Петте действия на вълшебния BB крем ефект  5 в 1

Изглажда кожата и прикрива порите.
Покрива несъвършенства като петна, зачервявания и фини линии.
Озарява тена, като подчертава естествения цвят на кожата.
Осигурява лека, бързо попиваща хидратация.
Предпазва от преждевременно стареене със SPF 10.

NIVEA BB крем е подходящ за всеки тип кожа и се предлага в два варианта – за светла и за средна към тъмна кожа, така че всяка жена да може да избере според своя цвят на лицето.

Хидратацията на NIVEA – Hydra IQ

Водещата технология на NIVEA – Hydra IQ активира хидратантните каналчета на кожата, наречени аквапорини, които са отговорни за преноса на влага между клетките. Hydra IQ стимулира преноса на влага до най-дълбоките слоеве на кожата и стимулира създаването на нови аквапорини, за да осигури дълготрайна хидратация през целия ден.

NIVEA ВВ крем покрива равномерно кожата, но не й пречи да диша

Комбинацията от микроминерали и цветни пигменти дава на NIVEA BB крем част от свойствата на фон дьо тена. Деликатно калибрираната смес от цветни и безцветни минерали подобрява равната повърхност, благодарение на което кремът може да бъде нанесен така, че дребните несъвършенства, червенини и недостатъци да бъдат покрити. Цветните пигменти са толкова малки и така добре разпределени, че порите не се запушват и кожата може да диша свободно.

Подходящ за всеки тип кожа, включително суха

NIVEA BB крем осигурява на сухата кожа дълбока хидратация, предпазва я от външни влияния и прикрива неравностите и червенината. При много сухата кожа може да се използва серум или лек дневен крем като основа, в зависимост от нуждата.

Млада или зряла кожа

NIVEA BB крем може да се използва от жени на всяка възраст и с всякакъв тип кожа. В зависимост от конкретните нужди на кожата обаче, може да се налага допълнителна грижа: за по-зрялата кожа е добре да се използват и продукти против бръчки.

Внимателно нанасяне в зоната на деколтето

BB крем може да се нанася и на шията и деколтето, но трябва да се има предвид, че както и при фон дьо тена, може да изцапате дрехите си в тези зони.

Историята на BB кремовете

Съкращението “BB” означава Blemish Balm – балсам за петна по кожата. Първият BB крем е създаден през 1967 г. от германската козметичка Кристине Шрамек като прикриващ продукт и продукт за лечение на възпалена зачервена кожа след интензивни козметични процедури, както и за хора с проблемна кожа. Корейски медицински сестри носят крема в Корея, където откриват положителните му ефекти върху несъвършенствата по кожата. Формулата на BB крема е доразработена там. Кремът се превръща в сензация със своята способност да прави кожата съвършена и в крайна сметка тенденцията се връща от Азия обратно в Европа – мястото, откъдето водят началото си този тип продукти.