Игри за теглене – Безплатни игри

16
Добави коментар
peshko
peshko

Това е шутър разработен от националната гвардия на щатите. По време на играта ще имате възможност да се борите с терористи и да изпълнявате тайни мисии.

Прочети още…

Безплатна, цяла и без ограничения, „Зума“ игра. За разлика от Zuma, Zaz има едно допълнение – топчетата които изстрелвате към редицата, може да ги взимате от самата редица.

Прочети още…

Играта Колонизация наричана в новия си безплатен вариант – FreeCol е игра, по която всеки запален играч на походови стратегии в които се развива цивилизация би си паднал. Сходна с играта Цивилизация, тук целта е изграждане на независима нация. Започвате заселването на Америка с шепа колонисти. Тръгвайки от нулата, вие строите „новият свят“.

Прочети още…

Big Solitaires 3D е игра, която има в себе си колекция от 40 пасианс игри, представени в триизмерен вид! По време на играта, играча може да връща ходовете си назад без ограничение. При игра с включена опция „automatic“ – когато обърнете карта и тя може да застане на подходяща позиция, това ще става автоматично.

Прочети още…

Игра, която ще допадне изключително много на феновете на игри като Age of Empires!

Прочети още…

Mercedes CLC Dream Test Drive е 3D рейсинг симулатор в който, както се досещате, колите са Мерцедес CLC. Разбира се графиката и

Прочети още…

SuperTux е класическа 2D jump’n run sidescroller игра в стил напомнящ Супер Марио игрите. В SuperTux има 26 чудесни нива. Поддържа освен клавиатура и джойстик. Има много приятна музика и красива графика, която се харесва на децата.

Прочети още…

Бридж Белот с много добър изкуствен интелект и възможност за игра в мрежа. Интерфейс на БЪЛГАРСКИ.

Прочети още…

Походова стратегия, в която вие сте X-COM – екип създаден да се бори с извънземните нашественици. Водите битки. Изследвате всичко намерено по бойното поле. Откривате нови оръжия и технологии. Целта – да разгромим извънземните!

Прочети още…

GTA е може би най-известната поредица игри с автомобили. Уникалността на идеята породи големия интерес на геймърите още миналия милениум. Сега, RockstarGames, производителя на играта, предоставя безплатно GTA и GTA-2.

Прочети още…

Излезе дългоочакваният епизод 1 (What is decreed must be) на играта The Silver Lining. Това е една изключителна куест игра, с отлични 3D графика, звук и усещане.

Прочети още…

Познатата на поколения игра Moon Patrol, сега в една съвременна версия. Тази игра просто не може да не сте я играли.

Прочети още…