Най-сексуалните кралски особи

2
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

Британският таблоид Daily Mail публикува рейтинг на най-сексуалните представители на кралски семейства. Някои наистина не предизвикват съмнения, но други личности в класацията будят въпроси. Въпрос на гледна точка, преценете вие сами.

Принц Хари Първо място в рейтинга уверено държи любителят на вечерните партита и красиви момичета принц Хари. Рижият представител на династията Уиндзор е не само атлетично сложен, обаятелен и с отлично чувство за хумор: той е патрон на няколко благотворителни организации и активно пътешества по света с хуманитарни мисии. Освен това младите дами по цял свят не му дават покой, тъй като необремененият със семейни задължения принц менка гаджетата си доста често. Ако човек ги проследи, лесно ще се досети за вкуса на Хари – дългокраки блондинки с тяло на фотомодели. В САЩ е толкова популярен, че наистина много девойки пътуват до Англия само и само с мисълта да го срещнат и да се запознаят с него. В Щатите дори стартира риалити шоу под надслов „Искам Хари за съпруг“, в което 12 участнички се борят за любовта му (не на самия Хари, естествено, а на негов двойник от гр. Аксетер).

Кралица Рания 44-годишната Рания, съпруга на краля на Йордания, е известна със своята активна гражданска позиция и външността на супермодел. Освен това майката на 4 деца притежава неустоимо чувство за стил, което й помага регулярно да се оказва в списъка на най-добре облечените жени в света. Нейният профил в Instagram с половин милион фенове е пълен не само с мъдри мисли и фотографии от официални срещи и диспути, но и снимки, достойни за най-.добрите street style-блогове. Своето кралско положение Рания използва за помощ на нуждаещите се – тя е организатор на център за помощ за деца, пострадали от насилие, а така също се бори за реформи в образователната система.

Принц Карл – Филип Ако Великобритания има своя бунтар Хари, Швеция си има Карл – Филип, който не отстъпва на британския си колега по скандали и съмнителни връзки. 35-годишният тъмнокос наследник на престола си е заработил репутацията на плейбой и любител на партитата, поради което романът му със София Хелквист, модел от еротичния жанра и звезда в риалити шоу, не изненадва никого. А техният годеж през юни м.г. бе за кралското семейство същински удар под кръста. В страната си Карл – Филип е по-популярен от когото и да било – местната преса неотстъпно следи всяка негова стъпка, а принцът регулярно дава поводи за гръмки заглавия на първите страници на вестниците: пиянски скандал в центъра на Стокхолм, разходка по улицата с маска на извънземно и все такива неща от сорта. Сред безобидните увлечения на принца са любовта към състезателните автомобили, ски спорта и лова.

Принцеса Шарлот Казираги

Шарлот Казираги е наследила ефектната благородна външност на баба си – актрисата Грейс Кели. 28-годишната журналистка редовно попада в рейтингите на най-привлекателните знаменитости, а така също любимци на модните дизайнери. В нейното CV е записана рекламна кампания за бренда Gucci. Шарлот е постоянен гост в модните ревюта. За личния си живот принцесата на Монако не обича много да говори. Известно е, че през 2010 г. тя започва роман с актьора Гад Елмалех. В края на 2013 г. двойката има син. Официално Шарлот и Гад не са встъпвали в брак и вървят слухове, че не живеят заедно, но продължават заедно да възпитават детето си.

Шейх Хамдан 32-годишният арабски шейх Хамдан е най-загадъчният и тайнствен участник в рейтинга, чиито личен живот старателно се пази в тайна от представителите на кралския двор. Все пак някакви информация от време на време се промъква в пресата. За съжаление на девойките по цял свят шейхът призна, че въпросът за избора на съпруга пред него не стои: той от съвсем малък е сгоден за една от своите родственици по майчинска линия. Говори се обаче, че той може и да не последва съветите на баща си – твърди се, че принцът има роман с Калила Саид, бежанка от Палестина. Източният принц е един от 23-те деца на емира на Дубай шейх Мохамед. Неговата популярност се обяснява не само с благородното му потекло, но и с несметно богатство, както и с многостранните му таланти. Той е фен на лова, автомобилния спорт, конната езда, язденето на камила и скоковете с парашут. Активно се занимава с благотворителност, пише и стихове под псевдонима Fazza.

Крал Филип и кралица Летиция Авторите на рейтинга са решили да не разделят испанската кралска двойка и са поставили на шесто място крал Филип и съпругата му Летиция. След встъпването на престола през юни 2014 г. Филип става един от най-популярните монарси на Европа, а Летиция мигновено завоюва титлата най-стилна кралска особа, изпреварвайки в рейтингите дори Кейт Мидълтън. Фирмен елемент на кралския стил: микс от бутикови и демократични брендове. Все пак семейството отдава предпочитания на Mango, Zara и Uterqüe. Филип среща бъдещата си жена през 2003 г., когато Летиция в качеството си на журналистка идва да взема интервю от принца. След две години те се женят, сега двойката възпитава две дъщери. Снимка: източник