Село на румънски цигани

176
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

37 Flares

37 Flares

×

Първата асоциация, която човек си помисля, когато за пръв път се сблъска със снимки от това село е “няма такова село”.

Честно да си кажа склонен съм да се съглася с това твърдение, че такова село не би трябвало да съществува, но то е факт и всъщност сградите в него са напълно истински и някои от тях доста, дори повече от доста красиви.

Селото се казва Бисеску, не далеч от Букурещ и като се абстрахираме от калните улици циганите тук са си построили един мини Бевърли Хилс.

Според мен доста от сградите са толкова много украсени, че чак са кичозни, но имайки предвид това, което тези хора ценят мисля, че на тях това им харесва.

За мен лично си остава пълна мистерия от къде тези хора имат пари за такива палати. Предполагам, че и там както навсякъде другаде по света в доста голяма част те живеят на гърба на държавата, което обаче никак не е достатъчно за построяването на такива палати.

Има много интересни неща, които могат да бъдат видяни на снимките от това село. Има и доста неща,  които могат да вкарат човек в пълно недоумение.

Оставям ви на спокойствие да разгледате и останалите снимки от това “селце”.

А за тези от вас на които това им е било малко има и клипче, което показва в действителност как изглежда всичко там.

[youtube]7oQSBWadg5M[/youtube]

Aко искате да получавате редовни ъпдейти за най – новите неща в сайта можете да ме последвате в Twitter или да се присъедините към групата ни във Facebook.

Neshtoto.com