Дизайн на баня

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

В последните години се открояват няколко разновидности на дизайните за баня, като водещите са наситени с мебели и елементи от стъкло, камък, дърво и порцелан. Все още се предпочитат белите класически форми и контрастите. В нашия магазин ще намерите огромен асортимент от различни по своите форми, размери и предназначение продукти за баня, задоволяващи дори и най-капризните вкусове.

 

Но да започнем с няколко конкретни примера.

Бихте могли да изградите своето помещение с помощта на микро цимент, който е нестандартно решение и позволява по-добро прикрепване на елементите. Обмислете поставянето на рафтове във вашата баня, но специализирани за целта, а не първите, които ви попаднат, защото в противен случай ще изпитате сериозни проблеми с поддръжката на мебелировката!

Спокойствието в банята

Това помещение е мястото, където трябва да чувствате комфорт, удобство, да бъдете спокойни, наслаждавайки се на приятни моменти, унищожавайки микробите по тялото си, почиствайки го с приятен топъл душ, освежавайки се в топлите летни дни или обратно – затопляйки се в мразовитите зимни нощи!

Ако желаете да обзаведете банята си съобразно последните тенденции, заповядайте при нас и разгледайте наличните ни продукти, както и каталозите ни. Уверяваме ви, че с помощта на нашите консултанти, ако се възползвате и от техните съвети, бихте могли да създадете мечтаното помещение за релаксация, което на всичкото отгоре да бъде с индивидуална стилистика, отговаряща на личните ви вкусове.

Дърво в банята

Дървото е сред подценяваните мебели за банята, но то създава приятна, отпускаща атмосфера. Предлагаме огромен асортимент от дървени мебели за баня, които бихте могли да разгледате в нашия физически магазин в ж.к. Люлин, София, Вилаз! Освен разнообразни форми и размери, предложенията ни варират и по вид на дървото, както и по шарки, като бихте могли да поръчате и мебели с орнаменти, които ще придадат уникален чар на банята ви.

Ако имате затруднения, нашите консултанти ще ви помогнат, защото ние работи с цел да реализираме онези проекти, които са във вашите представи и сте ги считали за неосъществими. Но ние можем да ги превърнем в реалност!

Заключение

Придобиването на мебелно обзавеждане за баня трябва да се извърши внимателно и планирано, за да придобие то внушителен, приятен външен вид, като същевременно е удобно за използване.