Хол без мека мебел? Това е немислимо!

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Хол без мека мебел е немислимо съчетание. Но какво да правим, ако се окаже, че площта на помещението не позволява удобно в него да се разположат красив диван или двойка кресла? В такъв случай най-добрият изход от ситуацията е покупката на ъглова конструкция. В нашия мебелен магазин можем да ви предложим най-разнообразни идеи за ъглови дивани, които чудесно могат да се впишат в холовата ви гарнитура. Тази универсална мебел ще ви помогне да излезете от сложната ситуация с липса на място, в която сте изпаднали.    

 

 

На пръв поглед ъгловият диван може да ви се стори прекалено грамаден за малкото помещение. Но това впечатление е измамно – всъщност именно благодарение на него могат да се икономисат скъпоценните сантиметри свободно пространство. Съвременните ъглови дивани са многофункционални. Различните модели предлагат редица възможности – ъгловият диван може да се превърне в пълноценно легло, на което да се спи, а освен това може да бъде оборудван и с кух модул, в който да се постави бельо, одеяло и възглавница за допълнително удобство.

 

Разбира се, не само дизайнът на дивана играе важна роля при избора на покупка. От първостепенно значение е и практическата страна на въпроса. Като лидери в областта можем да ви припомним простото правило: колкото по-малко елементи са включени в конструкцията на дивана, колкова по-сигурен ще бъде той при експлоатация.

 

Най-простите ъглови дивани са монолитните. Тези модели не се трансформират, елементите им – основна и ъглова част, са неподвижно скрепени между себе си. Като правило тези модели дивани се изработват за кухненски помещения и детски стаи.

 

 

Ъгловите дивани-трасформери се превръщат в удобни спални само посредством няколко лесни манипулации. Това е възможно благодарение на специален механизъм. Ако желаете да си закупите ъглов диван с цел неговото ежедневно използване като легло, нашите експерти ще ви насочат към модел, чиито механизъм е качествен, надежден и издържа на големи натоварвания.

 

 

Най-оригинални са модулните ъглови дивани – както подсказва и самото им име, те се състоят от отделни модули, които могат да се разместват един спрямо друг и да променят конфигурацията на самия диван.