„Самопознанието – база за ефективно самоуправление“

8
Добави коментар

25.00 лв. с ДДС до 31-08-2015

„Самопознанието – база за ефективно самоуправление“

042/621990; 0898926476 Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Диана Господинова

Онлайн обучение „Самопознанието – база за ефективно самоуправление“ е курс в обучителната платформа на Център по мениджмънт – „Мениджмънт академия”.

Основната предпоставка за постигане на смислен и удовлетворителен живот на отделния човек е доброто ниво на самопознание и самоосъзнаване.

Колкото по-наясно е със себе си човек, толкова шансовете му да изгради своя щастлив и пълноценен живот са по-големи. И обратно – колкото по-объркан и отдалечен е от себе си, толкова и животът му е по-труден. Високото ниво на себепознание позволява ефективно самоуправление и усъвършенстване на умението да насочваме живота си в правилната за нас посока и да постигаме целите си.

В обучение „Самопознанието – база за ефективно самоуправление“ ви предлагаме да опознаете себе си още по-добре в осем различни аспекта и да откриете нещата, които са най-ценни и важни за вас и вашия живот.

Областите обхванати в обучението са:

Ценности
Вярвания
Духовност
Личностни характеристики
Модели на поведение
Силни страни
Умения
Познание за тялото

Обучението включва:

Видео лекции
Уроци
Допълнителни материали
Различни видове упражнения
Тестове за откриване на ценностите и житейската мисия
Персонална работна тетрадка, в която курсистът може да си води записки по време на обучението.

В обучителната платформа „Мениджмънт академия” всеки курсист има персонално пространство, в което може да планира своето обучение и да следи напредъка си. Предвидени са и възможности за общуване и споделяне на опит с другите обучаващи се, както и с преподавателя.

Персоналната парола за достъп до „Мениджмънт академия” и избрания от вас курс, ще получите веднага след потвърждаване на плащането, на имейла посочен при регистрацията.

Обявената цена за обучението е промоционална и е валидна до края на Август 2015г.

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на имейл: [email protected] или на контактите посочени на сайта ни: www.mcentersz.com.

Пожелаваме ви успех!

Адрес: – ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ В МЕНИДЖМЪНТ АКАДЕМИЯ