Да си строен по японски е лесно

1
Добави коментар

Да си строен по японски – тънка талия, плосък корем по метода на доктор Фукуцудзи

Слабеем, докато лежим по японски. Методът на д-р Фукуцудзи е много елегантен, прост и ефективен способ да направим талията с няколко сантиметра по-тънка за 5 минути.

Да си строен по японски е лесно

Най-удивителното е, че отслабването в областта на талията и корема се постига без диета и тренировка. Не е нужно да се прави нищо друго освен ежедневно да се лежи на валяче в продължение на 5 минути. Скоро ще забележите как Вашият корем намалява, а талията става видимо по-стройна.

Японският лекар Фукуцудзи е специализирал върху тазовите проблеми повече от 20 години и открива, че основната причина за увеличаване обиколката на талията се явява разминаването на ребрените и тазови кости. Той провежда серия от експерименти и се убеждава, че неговото предположение е вярно. Така разработва сензационен метод за бързо отслабване в областта на талията. По своята същност той се явява разтягане на гръбначния стълб, при което костите се връщат в правилното положение и като резултат още след първия сеанс размера на талията се намалява с няколко сантиметра, пристягайки корема и увеличавайки ръста. Вече 10 години пациентките на д-р Фукуцудзи демонстрират впечатляващи резултати, като използват валячета.

Но с това възможностите на метода „Слабеем като лежим“ не свършват. Ако валячето се предвижи малко по-високо от пъпа, в областта на началото на ребрата, талията става още по-изразена. Ако предвижите валячето в областта под гърдите, те се приповдигат и заемат по-високо положение.

Вие се съмнявате в резултатите? Тогава измерете обиколката на талията и ръста си и се подгответе за загуба на няколко сантиметра в талията.

Как се отслабва за 5 минути? Навийте две хавлии с размери 50 на 90 на руло и го завийте с връвка.Седнете на твърда повърхност или просто на пода като го застелите с килимче.Положете валячето под кръстта и внимателно легнете. То трябва да бъде точно под пъпа.Краката се разкрачват на широчината на рамената, обърнете ги с пръстите навътре, така че палците да се докосва. Ако това Ви е трудно, съединете палците с ластик.Протегнете ръцете зад главата като обърнете дланите надолу, така че кутретата да се докосват едно до друго.Засечете времето и се опитайте да се отпуснете. Препоръчва се на валячето да се лежи 5 минути. В началото упражнението може да причини болка и затова времето може да се съкрати.Много е важно след сеанса да се стане правилно. За тези няколко минути костите са изменили своето положение и трябва да се избягват резки движения. Много бавно се обърнете на дясната страна и след това станете.

Постепенно междупрешлените отвори се увеличават, притиснатите органи ще застанат на място, възстановява се нормалната циркулация на кръвта в гръбначния стълб, намалява притискането на нерви. Важното е да се внимава: никакви резки движения!

В началото може да не ви е комфортно, защото скелета започва да се връща в своето естествено положение.Гръбначният стълб се разтяга и става гъвкав. Гъвкавостта – това е младост, а младостта е красота, здраве, стройност, подвижност, увереност в себе си и отлично настроение.

Методът на д-р Фукуцудзи е прекрасна възможност да се подобри осанката, да се „порасне“ и да се намали талията в кратък срок.

Много е важно това упражнение да се прави всеки ден без прекъсване, за да се поддържат постигнатите резултати.

Опитайте упражнението като използвате турманиевата възглавничка – валяче на компанията „Nuga Medical“ и резултатите ще надминат Вашите очаквания.

Докато мнозина се съмняват, в Япония правят и получават резултати.

Нека не бъдем от съмняващите се! Да действаме и да получим своя резултат!

Вижте на видео!

Споделете с любимата си социална мрежа 🙂

Related