Нов албум на Лана дел Рей (видео)

2
Добави коментар
arbalet
arbalet

Хороскоп за Овен

Ще имате пълноценни контакти и пълно разбирателство с хората около вас. От среща с работодатели ще възникнат нови служебни ангажименти, които ще подобрят значително материалното ви благосъстояние. Очаквайте гости за вечеря. Близките ви ще ви обграждат с внимание и ще потърсят съвета ви по битов въпрос. Предстоят ви успешни сделки, но от вас се изисква повече упоритост и последователност.

Виж подробна информация

Ще се съсредоточите върху задача, която планирате от доста време. Ако включите в работата си и помощници ще имате по-бързи резултати. Навлизате в период на трансформации и са възможни отклонения в здравословен и емоционален план. Ще се засилят оплакванията ви, но не се тревожете. Бързо ще отшумят.

Виж подробна информация

За всички ви денят е подходящ за активности, различни от обичайните. Съзнателно ще търсите общуването с човек, с когото имате общи цели и интереси. Работата ще ви сближи и направи възможно осъществяването на по-мащабно начинание. Роднинските взаимоотношения ще ви подтикнат към по-голяма себе изява на талантите ви.

Виж подробна информация

Хороскоп за Рак

Благодарение на труда си и своя предприемачески дух ще подобрите финансите си. Не отлагайте решенията, от тях ще зависят следващите ви ходове, а с това и бъдещето ви. Някои ще изживеят деня в търсене на силни емоции и преживявания, други ще го карат по-спокойно, но на всички ще ви бъде интересно.

Виж подробна информация

Хороскоп за Лъв

Ще работите по задачите си и натоварени с повече отговорности, няма да губите присъствие на духа и чувството си за хумор. С навременна информация ще бъдете там, където е нужно присъствието ви и ще печелите уважението на хора, които бихте желали да имате за партньори. В личен план не си губете времето с човек, мислещ за друг.

Виж подробна информация

Хороскоп за Дева

Към задължения си днес ще пристъпите творчески, влагайки въображение и нов подход, което ще даде резултати. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза.

Виж подробна информация

Пътуванията днес ще са свързани с повече нерви, но в чисто организационен план. Следвайте програмата си и ще подобрите очакванията си от развитието на работен проект. Предложенията ви ще срещнат разбиране и ще получите това, към което се стремите. От вас ще поискат услуга или друга обвързаност, помислете преди да отговорите.

Виж подробна информация

Живейте по-ведро, има какво да направите за онези, които хранят очаквания към вас. Ако сте безработни можете да си помогнете и сами. Притежавате много от качествата, които се търсят на пазара на труда, колкото и ограничен да е той. Смело се рекламирайте и не се страхувайте да бъдете себе си, ще ви оценят.

Виж подробна информация

Днешния ден е многообещаващ. Очакват ви различни предизвикателства и интересни контакти, които ще провокират въображението ви. Чувствате се изпълнени със сили и жизненост и способни да се справите с всичко, което се изправи пред вас.

Виж подробна информация

Влагате желание в работата си и това си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не ви прави по-малко внимателни и към околните. Ще подобрите отношението си към човек, с когото сте имали разногласия и заедно ще пристъпите към изпълнението на обща задача, която ще ви сближи.

Виж подробна информация

На делова среща ще постигнете споразумения, които са важни за бъдещето на много хора. Самочувствието и авторитетът ви ще нараснат след разпределянето на новите отговорности, очевидно сте сред онези, на които товара ще бъде голям. Отговорното ви отношение към проблемите дава резултати, съзнавайки, че те ще повишат финансите ви.

Виж подробна информация

Хороскоп за Риби

Без да се оставяте на случайността, ще работите по приключване на делата си. Погрешно изтълкувани думи могат да помрачат настроението ви, вашето или на партньора ви, за това бъдете прекалено ясни в изказа си. Доверете се на интуицията си и не пречете на другите да проявят доброто си отношение към ваше занимание.

Виж подробна информация