Неочакваната красота на Северна Корея

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Всички знаем, че Северна Корея няма репутацията на най-приятното място за живеене в планетата. Напротив, надали има някой, който да иска доброволно да се премести в страна, управлявана при безумна диктатура и населявана от почти зомбирано население.

Всичко това обаче не означава, че Северна Корея не може да предложи и малко красота на света.

В случая говорим за красотата на севернокорейските жени, показана ни от фотографката Михаела Нороц и нейния проект “Атласът на красотата”. С няколко думи – Михаела има навика да пътува по света и да снима красиви дами. Мечтана работа, биха казали някоя.

Една от последните дестинации на Михаела бе именно Северна Корея, за която тя разказва: “Севернокорейките не са наясно с последните модни тенденции, но това не означава, че те не са красиви. Определено са! Те също има страст по отношение на високите токове, като обикновено носят и значки с лика на някой от местните лидери”.

Насладете се и на част от фотографиите, които Михаела Нороц успя да заснеме за своя проект в една от най-неприветливите страни в света.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.