Инкогнито – Детективска агенция с опитни частни детективи

8
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Информация за Детективска агенция Инкогнито – Опит, дискретност, топ цени

Детективска агенция Инкогнито предлага пълна гама детективски услуги с опитни детективи, бивши полицаи и военни обучени в специализираните разследвания и наблюдения.

В днешно време огромна част от работата на професионалния частен детектив е свързана с разследване и наблюдение при дискретни и деликатни ситуации. Нашите детективи знаят как незабелязано да събират необходимата информация, независимо дали тя е с положителен или отрицателен характер. Нашите частни детективи документират така, че информацията да може да бъде използвана като уличаващ материал, ако се наложи. Дискретността на разследващия частен детектив гарантира избягването на конфликти или разкриване от страна на наблюдаваното лице / лица, че е обект на детективска дейност, детективско разследване.

Детективска агенция Инкогнито извършва частни и бизнес разследвания както в България, така и в страните от Европейски съюз. За страната ни детективските услуги могат да бъдат изпълнени за всяко населено място, независимо дали се отнася за Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Плевен, Смолян или друго населено място.

Детективите в Detective Agency Incognito разполагат с контакти и ресурс да проучат и издирят всеки и навсякъде в БГ и по света, дори тези които смятат себе си за „неуловими“. Detektivi Inkognito имат решени над 1200 случая от различно естество – разкриване и доказване на изневяра, брачни разследвания, издирване на длъжници, корпоративни проучвания, събиране на информация за лица и фирми и много други детективски услуги.