Васил Вълканов – Vasil Valkanov.

1
Добави коментар

ВИЖ “Сватбарска” на Нелина и Васил Вълканов

Нелина и Васил Вълканов представиха дуетната си песен “Сватбарска”. Видеото е реализирано в околностите на Ракитово от режисьора Радослав Георгиев.
Участие взема ансамбъл “Загоровче” от гр. Септември, както и самобитна група за народни танци от града.
Нелина разкри, че продължава със записите на песни за следващия й албум. Тя е готова с 5 композиции, които ще бъдат факт в ефира на телевизия “Планета Фолк” през есента.

През изминалата седмица Васил Вълканов засне видеоклипове на песните от новия си албум “Песните на Македония”. Това е първият подобен проект на изпълнителя след присъединяването му към музикална компания “Пайнер”.
Видеоклиповете бяха реализирани в района на Златоград и Пазарджик с режисьора Радослав Георгиев. Сред клипираните мелодии са и няколко дуета с народната певица Татяна Скечелиева, които също са включени в диска. Това са “Я излези, либе”, “Не задевай се мори, Ленче” и “Македонска китка”.
Друга част от песните са заснети сред емблематични места в родния град на изпълнителя – Пазарджик. Васил Вълканов разкри, че заслуга за реализацията на видеоклиповете има и община Пазарджик, която с удоволствие е подкрепила неговия проект.
Съвсем скоро зрителите на телевизия “Планета Фолк” ще могат да се насладят на новата фолклорна програма, съобщават от музикалния канал и ще научат повече за самото заснемане на клиповете и интересни подробности за местата, където са реализирани от предаването “Това е България”.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг