Каква е причината сутрин лицето ви да е подпухнало?

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Нито една жена не може да си позволи да отиде на работа или среща подпухнала като балон. Хората често се сблъскват с този проблем. Сутрин след ставане, като се погледнете в огледалото, изпадате в ужас. Цялото лице е странно надуто, сякаш рояк пчели е работил по него през нощта.

Според специалистите, подутото лице и сенките са не само проблем, касаещ красотата, но и здравето на човека. Ако често ви се

Advertisement:

случва да се събуждате с подпухнали очи и сенки, вероятно тялото ви задържа вода по някаква причина.

Тъй като клепачите имат най- тънка кожа, те най- категорично показват проблемите с хидратацията на тялото. Все още не е изучено с точност как сънят оказва влияние на задържането на вода в организма.Учените предполагат, че това вероятно има връзка с часа, в който сте си легнали, с това дали сте плакали или

поели повече алкохол.

Когато говорим за сенки или тъмни кръгове под очите, то причините са много. Основното обаче са кръвоносните съдове под кожата, които са дехидратирани, те предизвикват тъните сенки под очите.

Не оставяйте проблема без да се консултирате с лекар. Когато се установи, че здравето ви е добре, тогава прибягвайте към козметични средства, които могат ефективно да се преборят с отока и сенките.