Обявили я за мъртва, но тя не се предала!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Млада жена, на 27 години, ражда дъщеричка. Раждането е в 5 месец, бебето било съвсем малко и тежало 500гр. След раждането бебето давало някакви признаци на живот, но час след това информирали родилката и майка й, че бебето е мъртво.

Всички мечти и щастие на младата майка били сринати. Като по чудо, обаче, няколко часа по- късно лекарката дошла при родилката с невероятна новина. Оказало се, че бебето било още живо.

Майката не знаела

Advertisement:

какво да мисли. В началото била безкрайно щестлива, но после гневът я завладял. Била много ядосна за немарливостта на персонала, който без щателно да провери здравословното състояние на бебето, го обявил за мъртво.

Младата майка разказва, че до момента не е имала никакъв проблем с бременността. Но във фаталния ден водите й изтекли, имала кръвоизлив, а в болницата й обърнали внимание едва часове след постъпването. Въпреки препоръчания кюретаж,

лекарите стартирали раждане по естествен път.

Една медицинска сестра разказала на семейството, че случайно минавала покрай стаята с починалите бебета, като видяла обявеното за мъртво дете да вдига ръчичка. Отишла при него и установила, че бебето диша.

Веднага бебето било поставено в кувьоз и транспортирано до по- голям град, където останало в продължение на 4 месеца.

Днес малката късметлийка е на 5 месеца, тежи цели 3600гр. и е напълно здрава.