Предопределеност и характеристики за родените на 15 януари

1
Добави коментар

15 януари

Тази рождена дата отвежда към един взискателен, магнетичен, силен и горд чо­век с чувство за отговорност. В живота той е практичен реалист. По природа е любо­зна­телен,  а неговото привидно недоверие  често прикрива  податливост на влиянието на околните.

Трудно се подчинява, но когато отстъпи е добър изпълнител. Той е кри­ти­чен, обича хармоничния, спокойния и комфортен живот. Проявява вле­че­ние към удобствата, удоволствията и материалните блага. В други случаи обаче изявява скром­­ност, която понякога граничи с наивност. Едновременно е романтик и естет с ли­дер­ски заложби. Не оставя недовършена своята работа. Упорит е, лесно се пали и сърди, но бързо му минава.

В личен план и в сферата на чувствата тази личност е отдадена на дома си и лесно се привързва. По природа е предана, вярна и идеалистична. Трудно се въз­ста­но­вява в случай на предателство или изневяра. В семейството половинката й трябва да е не само богата, но и привлекателна, за да отговори на­пъл­но на романтичните й представи.

Роденият на 15-ти януари  е разумен, магнетичен, великодушен, остроумен и ар­тис­тичен човек, който умее и се старае да се възползва от предоставените му добри случаи. Той е самолюбив, енергичен и амбициозен. Умее да се учи и да извлича поука от собствения си опит и от този на другите. Обича славата, успеха, житейските на­сла­ди  и материалните блага, а рожденото число 15 е щастливо за получаване на пари, подаръци и благоразположението на другите.

Родените на този ден  често са подвластни на своите инстинкти, емоционалност и максимализъм. Както бе споменато по-горе, те обикновено са хора-епикурейци, които  се отличават с влечение към свободата, промените, пътешествията и приятните неща в живота. В повечето случаи са надарени с приятен и чувствен  характер и маниери, имат ораторски способности и заложби в областта на  музиката, сценичните и други изкуства. Освен това са целенасочени хора, действат енергично и се стремят към бързи успехи. Склонни са да се захващат с няколко неща едновременно. Понякога са провокативни в действията, но си държат на думата.

В делови и професионален аспект този тип хора често са склонни да контролират ко­легите си и/или да се възползват от тях, затова в този смисъл трябва да се научат на повече колегиалност. Личността има добри възможности за реализация в социал­ната сфера, в областта на изкуствата, правото медицината и др.

Негативни страни: Прибързаност в действията, неувереност, ревност. Нехайство, дребнавост, податливост на влияния. Инат, нетърпение, меркантилност. Често не се за­мисля за последствията от своите действия.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани със зъби, главоболие, гинекология.

Родени на този ден: Жан-Батист Молиер (1622 г.) – фр. драматург и актьор; София Ковалевска  (1850 г.) – рус. математичка и публицистика; Гео Милев (1895 г.) – бълг. поет; Мартин Лутър Кинг (1850 г.) – афроамер. борец за гражд. права

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  6, 15, 24 

Привличане с родени на числа от всички месеци:  6, 15, 24 

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог
Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016