Доверете се на своята агенция за имоти в Русе

1
Добави коментар
Georgieva34
Georgieva34

Доверието в брокера води до успех

Защо трябва да се доверите на своята агенция за имоти в Русе и какво не бива да криете? След като вече разгледахме темата за некоректните агенции за имоти и след като сте избрали правилния брокер, е нужно да изградите искрени отношения между вас, които ще благоприятстват ефективната сделка с имота Ви, при това за по-кратък срок. Не подвеждайте агенцията за недвижими имоти, тя трябва да се превърне във Ваш абсолютен довереник, за да запази интересите Ви, да Ви посъветва професионално, относно онова, което може да Ви застрашава.

Какво не бива да криете от своята агенция за имоти в Русе

Сроковете, в които искате да продадете имот, трябва да бъдат уточнени и рамкирани с вашия брокер. Кажете му за какъв период от време имате желание да бъде реализирана продажбата на имота и той ще направи всичко необходимо това да се случи. Бързата сделка е във взаимна изгода и би съкратила и неговите усилия във времето.
Не по-малко важна е продажната цена. Представете истинската сума, която искате да вземете от имота, защото една професионална агенция за имоти в Русе ще Ви посъветва колко реална е тя и какъв би бил периодът за продажба. Обсъдете, вслушайте се и преценете! Заедно намерете начин да се постигне баланс време/цена.
Кажете истинската причина защо продавате имота. Така агенцията за недвижими имоти ще се убеди в коректността Ви и по-добре ще рекламира жилището пред потенциалните купувачи.
Ако знаете за някакви скрити дефекти на недвижимата Ви собственост, е разумно да ги споделите с Вашия брокер. Той ще прецени в кой момент, дали и как да ги представи пред кандидат купувачите, за да не се откажат от сделка.
Кажете дали наистина искате да продадете имота или само „опипвате почвата на пазара”. Имотният брокер веднага ще Ви разясни плюсовете и минусите от продажба в момента. По този начин ще разберете точно какво искате и как да го постигнете.

Искреността е в угода на двете страни

Брокерите са Вашето лице пред евентуални купувачи. За да изградят исканото доверие, необходимо за успешна сделка с недвижим имот, те трябва да разполагат с пълна и коректна информация. Ние, от агенция за недвижими имоти Сиана Имоти Русе, Ви гарантираме професионализъм в работата с нас. Бъдете искрени с нас и ние ще ви осигурим успешна продажба!

Публикувано в За Русе, Недвижими Имоти Русе и отбелязано с агенции за имоти в Русе, агенция за имоти, сделка с имот на 13.01.2016 от Пламен Савов.