Екзотична почивка в Тайланд, остров Пукет

12
Добави коментар
Megg
Megg

гр. Варна, обл. Варна

Екзотично пътешествие през зимата – Тайланд, остров Пукет

Пакетната цена е на човек и се отнася за настаняване в двойна стая на база закуска.Ruxxa Design Hotel *** – Хотели и цени по програмата: + Ruxxa Design Hotel *** 1099 евро + Woraburi Phuket Resort & Spa **** 1299 евро

Цената Включва: – Самолетни билети за полет Истанбул – Доха – остров Пукет и обратно с включени пътнически и летищни такси. – Трансфер от летището на остров Пукет до хотела и обратно – 6 Нощувки със закуски в избраният хотел

Цената не включва:

– Трансфер до летището в Истанбул: Попитайте за самолетни билети до Истанбул или организиране на трансфер с автобус! – Туристическа виза за Тайланд – 30€ – Лични разходи – Допълнителните екскурзии по програмата – по желание Развлекателна шоу-програма Siam Niramit – 65€ Екскурзия до островите Пи – Пи – 70€ Екскурзия до острова на Джеймс Бонд – 65€ Сафари в джунглата – 50€

1 ден: Полет от Истанбул в 12:35ч. през Доха с Катарски авиолинии; полет за остров Пукет в 17:40ч.

2 Ден: Пристигане на остров Пукет в 05:50ч., трансфер и настаняване в хотела. След закуска сити тур на острова и свободно време. Възможност да посетите развлекателна шоу-програма Siam Niramit (срещу заплащане 65€) – едно от най-големите сценични представления в световен мащаб с над 100 артиста, които ще ви представят историята и културата на Тайланд. Нощувка в хотела.

3 Ден: Закуска и свободно време за плаж и почивка. Ако все пак ви стане скучно – препоръчваме ви да посетите нощен клуб в Bangla Road.

4 Ден: Закуска и сводно време за почивка на плажа. По желание допълнителна екскурзия до островите Пи – Пи (70€). Те са сред най-посещаваните места в Тайланд и ще ви очароват с красивата си природа и подводният свят на Андаманско море.

5 Ден: Закуска и свободен ден. Нощувка в хотела.

6 Ден: Закуска и по желание допълнителна екскурзия до острова на Джеймс Бонд (цена 65€). Заливът Phang Nga Bay става популярна туристическа дестинация след излъчването на филма ”Мъжът със златния пистолет“ от поредицата за Джеймс Бонд. В екскурзията е включена разходка с кану в пещерите на залива, сред необятна екзотична природа, високи варовиково скали и тюркоазено сини води. След обяд връщане на остров Пукет и свободно време. Нощувка.

7 Ден: Закуска и свободно време за плаж и развлечения на остров Пукет. По желание можете да се включите в сафари в джунглата ( допълнително заплащане 50€ ): включва рафтинг по планинските реки в тропически гори и езда на слон през джунглата. По време на сафарито ще се запознаете с екзотиката на дивата природа на остров Пукет, тропическа растителност и животински свят, както и традиционният начин на живот на местното население. Прибиране в хотела и свободно време на остров Пукет.

8 Ден: Закуска и освобождаване на стаите, трансфер до летището на остров Пукет, полет за Доха в 07:15ч. и полет за Истанбул в 14:00ч.