София Борисова с нова колекция висша мода Fashion and Diamonds

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Диамантите са най-добрите приятели на момичетата“ пее Мерилин Монро, а модата е тяхната най-голяма слабост.Топ дизайнерът на България – София Борисова –  ги обединява  в най-новата си колекция  – Fashion and Diamonds.

На 27 януари на грандиозно ревю-спектакъл в столичния хотел Рамада, топдизайнерът на България – София Борисова – ще представи най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли – висша мода.Те са изработени от най-висок клас дизайнерски  дантели, коприни, тафта, обшити с кристали Сваровски. Материите са изработени в едни от най-известните фабрики в света, с които работят големите имена в модата. В най-новата си колекция, трикратната носителка на „Златна игла” –  София Борисова – подчертава женствеността на дамите по един неповторим и екстравагантен начин. Кройките и силуетите са уникални и надскачат всичко показвано до момента в модните й линии.

Лице на колекцията Fashion and Diamonds ще бъде най-успешната българска тенисистка – Цветана Пиронкова. За разлика от предходни години, този път ревюто ще е  благотворително. Събраните средства ще бъдат дарени за талантливите деца в тениса, за да имат шанс и възможност да се развиват и покоряват върхове, както го прави самата Цветана Пиронкова.