„Технокардан“ ЕООД гр. Кубрат – Производство и ремонт на кардани. Баланс на карданни валове.

1
Добави коментар
technokardan
technokardan

„Технокардан“ ЕООД гр. Кубрат – Производство и ремонт на кардани. Баланс на карданни валове.

Нашата фирма е специализирана в търговията, призводството и ремонт на кардани. Дейностите ни са както следва:

Производство и ремонт на карданни валове за всички видове селско стопанска техника и прикачен инвентар. Ние издаваме декларация за съответствие валидна за Република България и целия Европейски съюз.

Ние разполагаме с последно поколение  баланс машина H-IHB300 която позволявапрецизно балансиране на карданни валове и детайли с максимална маса до 300кг. Диаметър до 600мм. и дължина до четири метра.

Ремонт и производство на кардани за всички леки автомобили, джипове, бусове, камиони както и на всички видове промишлени карданни валове.

Изработване на изцяло нов карданен вал по модел на вашия стар (в случаите когато не подлежи на ремонт). Като производител и вносител ние разполагаме както със собствени резервни части така и на водещи компании в бранша.

Внос и търговия с карданни валове и всички прилежащи детаили по тях.

Ние сме официален представител за България на един от лидерите в производството на висококачествени резервни части за карданни валове OYMAK LTD. Kато такъв разполагаме с богата гама от продуктите на фирмата. По долу следва каталога на фирмата по който можете да направите своята поръчка. При нужда не се притеснявайте да попитате!

ТЕХНИЧЕСКИ КАТАЛОГ НА OYMAK

Гаранции:

„Технокардан“ ЕООД дава едногодишна гаранция за всички нови кардани и шест месеца за всички отремонтирани карданни валове при спазване на гарнционите условия посочени в гаранионата карта.

Експресни поръчки в рамките на 6 часа включително събота и неделя (при наличност на всички необходими детаили).

Приемаме поръчки от България и Румъния като работим с куриерска фирма Еконт Експрес ООД.

Производство и ремонт на кардани – промишлени карданни валове, производство и ремонт на кардани за селско стопанска техника, карданни валове за автомобили, джипове, автобуси, камиони.Баланс на кардани.