Ревюта на сайтове за запознанства

18
Добави коментар
sesese
sesese

Веселото очилато пингвинче (поне такова си мислим, че е), което ни приветства на поредния оцветен в бебешки цвят сайт за запознанства съвсем не отговаря на рекламния банер довел ни до сайта. Имайки предвид смелите подканващи думи очаквахме нещо от сорта на Гепиме… Кажете не сте ли съгласни с нас.

Едно е да видиш банер със секси тела по-бельо или нещо такова, а съвсем друго е „Ако ме чукаш не спирай.“ Даже не е и за сайта за запознанства, а по-скоро като реклама на онлайн офис за компаньонки. Не ни допада този маркетинг подход, въпреки че си свърши работата и ни доведе на CeluniMe.Com.

Оказа се че началната страничка е нищо повече от синичка и шареничка отрупана с рекламки без нищо различно да ни грабне окото. Нека да видим какво има вътре. Може пък това да е само върха на айсберга…

Можете да поразгледате из сайта и без да се регистрирате, което и ще ви спести време. Бързо ще разберете, че няма за какво толкова да се регистрирате.

Регистрацията не е бърза и ви дава възможност да се свържете със своя Facebook акаунт. Имаме имейл валидация, но пък не липсва и секюрити код плюс малко задължителни лични данни. Поне няма задължително описание от 4000000000000 символа…

Сайтът е малко бъгав и е сякаш недовършен откъм дизайн. Когато ние се регистрирахме, имаше само около 30 човека онлайн като 28 от тях не бяха регистрирани посетители. Не сме особено очаровани… Възрастови ограничения няма такива липсват и за снимките, които потребителите ъплоудват. Не забелязахме екстремни порно имиджи, но пък беше пълно със фотографии на звезди, мечета и сърчица. Търсачката е елементарна и няма да имате проблеми с нея. Има почти 6000 потребителя, което е нищо в сравнение с лидерите на българския пазар. Ако трябва да бъдем откровени, не успяхме да попаднем на интересни профили, а и повечето от тях не предлагаха кой знае какви интересни факти за потребителите.

Всеки юзър може да избира между девет различни (не до там) тапета за профила си. До 500 видеоклипа от Youtube.com, Video.Google.com, Metacafe.com, Break.com & Blip.tv могат да станат част от вашия профил.

Различното в Целуниме.ком е системата на Целувките. В общи линии, всеки потребител получава целувки според активността си с които после могат да бъдат „закупени“ PROекстрите предлагани на сайта. Те са:

65 , 10
Това подобрение , показва кой от твоите приятели е онлайн на сайта ;о)

Приятелите на мой приятели
20 , 2
Тази екстра , добавя блок в „администрация“ където ти се показват приятелите на твой приятели , които може би познаваш , приложението е полезно чрез него откриваш още познати които са на сайта :о)

88 , 11
Тази екстра подобрява известията за нов коментар , ново съобщение , нов приятел . Дизайна е променен , и можете да си поставяте графата с известия където пожелаете в „администрация“ ;о))

Забелязахме обаче няколко оплаквания от потребители за проблеми във функционалността на сайта и негодуване относно екстрите.

Плюсове

– Не е нужна регистрация за да браузвате

Минуси

– Бавна регистрация
– Множество реклами
– Голям брой фалшиви снимки в профили

Контактната информация се свежда до контактна форма.
Ние открихме и това:
Аngel Hristow
ivan vazov 18
sofia, 2000
Bulgaria
888560095

Не сме особено очаровани от сайта за запознанства Целуниме.ком. За почти 2 години съществуване той би трябвало да е един по-завършен и усъвършенстван продукт, а това съвсем не е реалността. Като цяло не ви го препоръчваме.

Можете да посетите Celunime.com ТУК