Великденски фотосесии – Христо Ташев – фотограф Варна. Фотограф за кръщене. Фотосесия в студио. Продуктова, рекламна и…

6
Добави коментар
d.kutuzova
d.kutuzova

Великденски фотосесии

март 29, 2016

Великденски фотосесии

По традиция и тази година ще има няколко напълно реалистични декора, създадени и реализирани изцяло от нас! Снимките ще бъдат осъществени в студиото ни и ще имате възможност да получите своят час при мен или моята съпруга (детски фотограф Олга Ташева), като декорите, цените и условията ще бъдат напълно еднакви.

*** За да се запишете е необходимо да запазите час предварително. *** Фотосесиите ще се проведат в периода 11.04. – 30.04. *** Снимките ще бъдат в студиото, което е с адрес ул. „Юрдан Тодоров“ 5.

*** Пакетът включва: * мини фотосесия с продължителност 40 минути. * 10 обработени снимки в електронен вариант (по имейл). * Цена на пакета е 50 лв. за 1 дете.

*** Сесиите ще бъдат изцяло на Пролетна тематика, като декорите и аксесоарите са осигурени от нас. В студиото са налични някои туту полички и аксесоари, които ще можете да ползвате напълно безплатно! *** Офертата важи за 1 дете като за 2 и повече деца от едно семейство (братя и сестри) цената се увеличава с 25 лв. на дете, а броят на кадрите – с 5. Децата се снимат заедно! При желание за самостоятелни снимки на децата на различни декори се поемат 2 самостоятелни мини пакета. Вие сами избирате снимките, които да бъдат обработени. Това става непосредствено след края на фотосесията. Ако си изберете повече снимки за обработка, освен включеното в цената количество кадри, можете да ги получите срещу доплащане на бройка обработен кадър. Цената за всяка допълнителна бройка е 4 лв./бр. Закупувайки определено количество снимки, вие получавате само и точно тази бройка кадри в обработен вид. Цената за редовните пакети не включва необработени кадри.

Отстъпките, които имате от предишни фотосесии не важат за специалните Великденски фотосесии!

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0885 10 90 10 – Христо Ташев 0897 410 880 – Олга Ташева

https://www.facebook.com/HristoTashev.Photography https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography