Huawei P9 дебютира в Лондон с двойна камера, преоткрива мобилната фотография в партньорство с Leica

1
Добави коментар
hansoloff
hansoloff

На ексклузивно събитие, организирано в лондонската зала Battersea Evolution, Huawei Consumer Business Group представи дългоочаквания Huawei P9. Създаден в партньорство с Leica, флагманът P9 с двойна камера поставя нов стандарт в смартфон фотографията.

Huawei P9 е първият смартфон, разработен съвместно с легендарната световна марка Leica Camera AG. Моделът P9 с двойна камера преоткрива възможностите за снимане със смартфон, давайки възможност на потребителите да улавят едновременно ярки цветове и удивителни черно-бели изображения. Новата умна гривна на Huawei B3 Talkband също направи своя глобален дебют днес.

Един от вълнуващите моменти, на който станаха свидетели гостите на събитието, беше представянето на изключителния трейлър на новата телевизионна реклама на Huawei P9 с участието на Хенри Кавил и Скарлет Йохансон, глобални посланици на серията Huawei P9. Показвайки събирането на две световни звезди в Шанхай и Холивуд, трейлърът символизира партньорството между Huawei и Leica и пресичането на цветовете с черно и бяло. Кавил се включи в събитието на P9, придружен от топ фотографи като Мери Маккартни и Дейвид Гутенфелдер от National Geographic, а сред гостите бяха и Джим Иган, изпълнителен директор на BBC Global News, Анита Чанг, издател на Vogue в Китай, Джонатан Нюхаус, изпълнителен директор на Conde Nast, както и членове на управителния съвет на Huawei Великобритания – сър Андрю Кан и Дейм Хелън Аликзандър.

„Oт Huawei сме щастливи да осигурим на потребителите на P9 най-доброто фотографско изживяване със смартфон, използвайки ненадминатите способности на Leica – лидер в света на изображенията през последните над 100 години,” каза Ричард Ю, изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „Потребителите по света използват смартфоните си, за да правят милиарди снимки всяка година, превръщайки фотографията в основен фактор за своето потребителско усещане. Притежателите на P9 вече могат да заснемат изображения с несравнима яснота, наситеност и автентичност, използвайки възхитително проектиран и мощен смартфон, който изглежда и се усеща в ръцете невероятно”.

Преоткриване на смартфон фотографията

Интегрирайки стойността на дизайна и инженерното превъзходството на Huawei и Leica в една смартфон фотографска система, проектирана съвместно от двете компании, P9 съчетава най-добрия в своя клас хардуер и софтуер, от оптични лещи, през сензори, до алгоритми за обработка на изображението, давайки възможност на потребителите да заснемат снимки с най-високо качество.

Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica, познати със своята прецизност и внимание към детайла, и обект на най-строгите изисквания за качество. RGB камерата на P9 специализира в улавянето на цвета, докато монохромната камера е невероятна в постигането на детайла в снимката. Двете задни камери на P9 работят в синхрон, за да позволят на потребителите да създават изображения с изключителни детайли, дълбочина и цвят. P9 наистина изпъква в по-тъмни условия, тъй като дизайнът на двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли.

Всяка снимка направена с P9 носи уникален емоционален резонанс и вечност, които са запазена марка на Leica, потребителите могат да избират между три режима на снимане в зависимост от личните предпочитания: „Стандартен“, „Ярки цветове“ и „Гладки цветове“. С точно калибриране на параметрите на камерата на P9, всеки режим на снимане представя автентичния цвят и стил на Leica. Избирайки монохромния режим, потребителите използват своя P9 като истинска монохромна камера, за да направят въздействащи и емоционално наситени черно-бели снимки с превъзходно качество.

Развивайки технологията за хибриден фокус в новия флагман, Huawei постига улавяне на изображенията с недостижима скорост, точност и устойчивост. P9 подпомага фокусирането на камерата с помощта на три методологии – лазер, калкулация на дълбочината и контраст – и автоматично избира тази, която ще постигне най-добрия резултат във всяка една обстановка.

Високата светлочувствителност на камерата на P9 позволява на потребителите да експериментират с иновативни визуални ефекти, за да създадат уникални изображения и съдържание. P9 позволява лесно да се настрои апертурата на камерата, така че да създаде боке и други ефекти с дълбочина на фокуса, като същевременно държи основния обект на ясен фокус.

„Leica и Huawei споделят безкомпромисна отдаденост към превъзходство в изображенията, и нашето партньорство ще постави изключителната фотография в ръцете на повече потребители по света,” каза Оливър Калтнър, изпълнителен директор на Leica Camera AG. „Ние задълбочаваме нашето сътрудничество, за  да създадем за потребителите по-оптимално фотографско преживяване със смартфон.”

Пренасяне на индустриалния дизайн на по-високо ниво

Телефонът  P9 е шедьовър в областта на съвременния дизайн в индустрията – със същото минималистично дизайнерско ДНК, както предишните продукти на Huawei от премиум серията P. Всяко едно P9 устройство е конструирано по перфектен начин със 2.5D висок клас заоблено стъкло и алуминий,  ръбовете са заоблени чрез технология, ползваща диамант за максимален баланс и усещане.

P9 идва в уникален и зашеметяващ, поставящ нови стандарти в индустриалния дизайн, с уникални техники, включващи изключително прецизно полиране на метала, за да създаде полупрозрачна метална повърхност. В допълнение, покритието на P9 е по-гладко от качествената боя на луксозните автомобили, което рефлектира и пречупва светлината така, че да представи различни сенки на  цветовете, докато заобикалящите условия се променят.

Сила и изпълнение

Телефонът P9 е оборудван с мощност, свързаност и скорост, които всеки един потребител на висок клас смартфон, очаква да получи от Huawei. С 5.2 -инчов дисплей, P9 притежава новия Kirin 955 2.5G Hz 64-bit ARM процесор за отлично мобилно представяне. 3,000 mAh батерия с висока плътност и голям капацитет дава на потребителите невероятна мобилност и живот на батерията.

Развивайки водещите способности на Huawei в телекомуникациите, P9 предлага ненадминати нови характеристики, включващи тройна антена, предназначена за потребители, които се нуждаят от силна и непрекъсната връзка към клетъчни и Wi-Fi мрежи, да използват напълно силата на мобилния интернет, независимо къде се намират по света.

P9 също защитава личната информация на потребителите с помощта на водещата биометрична технология за пръстови отпечатъци на Huawei. Подобрените сензори за отпечатъци позволяват на потребителите да персонализират и защитават своите устройства , като значително намаляват възможността от измами или външен достъп до телефона, но също така им позволяват бърз и сигурен достъп до любимото устройство.

Цена:

Версия                                         Цена (без такси)

P9
3GB + 32 GB
€599
4GB + 64 GB
€649

 

 

 

 

 

 

 

(3)