Ревюта на сайтове за запознанства

20
Добави коментар
sesese
sesese

Sofianci.com е първият сайт за запознанства, който разглеждаме насочен към аудиторията на един град. Логото на младия сайт е достатъчно интересно, но винаги сме си мислели, че водните кончета имат нещо общо с морето. Дали пък това не е скрит знак и за всички морски чеда да се присъединят към забавлението… От друга страна мотото „Сложи край на селото!“ стои някак си не на място.

Началната страница е стилна (не се изненадваме от избора на основните нюанси) и всичко е ясно като липсват елементи на претрупаност. Единствената забележка, която имаме е свързана със шрифтовете. Сивото, розовото и синьото не са най-приятните цветове за очите на потребителя, особено ако в допълнение и размера на буквите е микроскопичен.

Регистрацията е подробна и забележете ПЛАТЕНА!!! Явно за да кажеш край на селото трябва да си платиш :))))))))))))))))) Еееех ако ставаше така! Фолк певиците са най-доброто доказателство, че човека можеш да извадиш от селото, но не и селото от човека.

Принципно не ни допада идеята да плащаме за сайтове за запознанства и не веднъж сме го казвали. Тук обаче, мотото направо шантажира потребителя. Ако не си платиш значи имаш връзка със селото. Тарикатски е подхода! От друга страна, кои са тези хора, които вярват, че като си платят и стават ерудирани и цивилизовани членове на обществото? Отговорете си сами.

За момента няма да се разделим с нашите 2 левчета за регистрация и предпочитаме да оставим българското село на мира 🙂

Прочетете повече за Sofianci.com