Кели Рорбах – новият секс-символ от „Спасители на плажа | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА
Кели Рорбах – новият секс-символ от „Спасители на плажа
Американската красавица, която имаше кратка, но страстна афера с носителя на Оскар Лео ди Каприо, се снима в първата си сериозна роля в римейка на „Спасители на плажа“

26 Май 2016 11:53
0

принтирай

|

текст

 

Моделът на Sports Illustrated и бивше гадже на Лео ди Каприо имаше напрегната седмица, но се прави великолепно и даде сериозни надежди, че римейкът на „Спасители на плажа“ ще бъде още по-секси и спиращ дъха от оригинала – пише The Sun.

26-годишната американска красавица в началото на седмицата позира за фотосесия за новия брой на списание Vogue в Малибу, Калифорния. При една от  сесиите Кели трябвало да позира върху пикап,  държейки сърфборд, облечена в кожено яке.

След като заснела серия от пози Кели решила за момент да отдъхне и докато оставяла сърфа якето я изненадало и разкрило красиво изваяните й гърди. Така станало ясно, че якето прикривало голото й тяло, като било в комбинация само с осъдни бикини.
 

 

 

Вече стана ясно защо  Sports Illustrated  я обяви за „Откритието на годината“ (Rookie of the Year) през 2015, а режисьорът на римейка на „Спасители на плажа“ Сет Гордън („Самоличност на аванта“, „Пиксели“) без никакво колебание я избра за ролята на секс-символа Памела Андерсън.