„Игра на тронове“ с още няколко сезона

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

автор: Светозар Стоянов

Най-великият сериал за всички времена Game of Thrones, ще има 8 сезона. Това потвърдиха наскоро и създателите Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс.

Въпреки, че сериалът е най-пиратстван, той представлява машина за пари за HBO, а всеки един епизод се гледа от стотици милиони зрители по целия свят.

Освен 8-те сезона, от HBO обмислят и сезон, базиран само на главния герой Джон Сноу. Образът отново ще бъде изигран от Кит Харингтън. Снимките ще започнат, след като бъде завършен последният сезон на хитовия сериал на HBO.  „Следващата година, когато бъде завършен финалният сезон, може да решим кой от актьорите може да се присъедини към нас”, съобщава представител на компанията.  Създателите на сериала започнаха разговори с Кит Харингтън, когато той обеща, че няма да разкрива нищо за съдбата на героя си в шестия сезон на сериала. 

Освен това, от HBO най-вероятно ще направят и цял сезон, базиран на предисторията на сагата. Той ще бъде сниман по книгата “Светът на огън и лед“. Мнозина зрители приемат радушно идеята, ентусиазирани от ретроспекциите в този сезон и най-вече битката между Нед Старк и сър Артър Дейн.

Предстои да разберем, още колко сезона ще бъдат направени от HBO, но предвид множеството интересни герои и богата история, могат да бъдат много.