И ученичка от варненската МГ с три пълни шестици на матурите Кои са отличниците на матурите? Василена Николова от Варна също…

1
Добави коментар
infovarna
infovarna

И ученичка от варненската МГ с три пълни шестици на матурите Кои са отличниците на матурите? Василена Николова от Варна също има с какво да се гордее.

След като се изписаха и изговориха толкова много негативни неща по темата матури 2016, все пак има и позивни новини, което е чудесно.

В репораж на НОВА това са Карина и Добри от софийскта МГ, но Варна също има с какво да се похвали:

Ученичката от варненската МГ „Д-р Петър Берон“, Василена Николова също има три пълни щестици на матурите. Василена няма по ниска оценка от 6-ца през годините на своето средно образование, а с резултатите от матурите Успехът в дипломата и ще бъде Отличен 6.00.

Като един мотивирам млад човек, Василена не само заляга над учебниците, но взема и активно участие в „Клуб Европейски клас“ в училище, активен член е на Interact Club – Варна от 2012 г., a към момента и негов Президент. Василена владее английски и руски език.

Василена, ще продължи своето висше образование в чужбина, в един от Топ 10 университетите във Великобритания, въпреки, че е била успешно приета и в университета „Бокони“ в Милано – Италия, споделят от консултантска фирма за образование в чужбина „Мис Диамандиева“.  Една от причините Василена да се яви на трета матура е точно изискване на един от университетите, в който тя е пожелала да кандидатства и в последствие е станал неин фаворит.

Вашето мение е важно за нас.

[Total: 0 Average: 0]