Изработка на Онлайн Магазин

1
Добави коментар

Изработка на Онлайн Магазин

Изработка на онлайн магазин

Защо да изберете изработка на Онлайн магазин от WebniMe?

Онлайн магазините, които изграждаме, са напълно съвместими с всяко мобилно устройство, имат модерна визия, изключителна функционалност и предлагат пълен набор от възможности. Всеки един наш онлайн магазин разполага с лесен за използване контролен панел, през който можете да упражнявате различни администраторски дейности: добавяне/изтриване/редактиране на категории, продукти, профили, отчет на продажбите, доставки, производители, промоции, намаления и т.н. Нашите онлайн магазини са последно поколение системи, отговарящи на всички изисквания за дизайн и SEO оптимизация на уеб браузърите. Избирайки нас, Вие избирате качество, надеждност и елегантност.

Всички наши онлайн магазини заемат високи позиции в търсачките. Някои от тях можете да разгледате в портфолиото ни с ПРОЕКТИ. Работим с всякакви Open Source системи – OpenCart, Magento, Prestashop и много други, които напълно преработваме и кодираме.

Управление на ПРОДУКТИ в онлайн магазина. Добавяне, редактиране и премахване на продукти;Мулти избор на категории за един и същ продукт;Избор на марка, модел, производител;Начална цена, отстъпка, промоция и специална оферта на продукт;Допълнителни снимки и опции за един и същ продукт, но с различна цена за всеки един поотделно (например една цена за малък размер и още една за XXLarge);Управление на всички категории и подкатегории в онлайн магазина; Администраторът на Онлайн магазина може да управлява всички продукти, да ги добавя в една или повече категории, да ги свързва с марка, производител и т.н. Той има възможността да редактира напълно цялата информация, цени, описание, като за всеки продукт може да се добави отстъпка, промоция (в различни периоди на време) и куп други възможности. Всички наши Онлайн магазини позволяват организирането на категории на много нива, което прави тяхното сортиране по-лесно. Бързо публикуване или спиране на продукти във всички категории;Публикуване на снимка и описание на всяка категория;Допълнителни снимки за една и съща категория;Групова отстъпка за продукти в категория;Добавяне и редактиране на търговски марки и производители; Системата дава възможност за управление и редактиране на информацията, отнасяща се за марката, чиито продукти са на разположение в магазина. Посетителите на сайта могат веднага да разглеждат продуктите на избрани производители. Бърза промоция и публикуване;Описание на производител и лого;Допълнителни снимки на производител;Групова отстъпка на продукти от производител;Търсене и сортиране на производители;

С нашите онлайн магазини търговията се превръща в приятно занимание. Ние разбираме, че всеки един детайл е от голямо значение за нашите клиенти, затова се опитваме да им предоставим оптимални функции, с които възможно най-лесно да управляват техните онлайн магазини. Представянето на производителите, информацията за тях, както и отстъпките, отнасящи се техните продукти, са възможност, която не пропускаме при всяка изработка на Онлайн магазин.

Администрация на ПОРЪЧКИ в онлайн магазина.

Системата за управление на онлайн магазина позволява лесно проследяване на поръчките, промяна на статуса им („текуща“, „за изпълнение“, „изпълнена“), както и възможност за различни методи на плащане. Що се отнася до регистрираните потребители на онлайн магазина, администраторът може по всяко време да види тяхната история, сумата, която са изхарчили досега и детайлна информация, относно потреблението им в сайта.

Опция за допълване на информация за клиентите;Метод на плащане и доставка;Статус на поръчката;Търсене и сортиране на поръчки;Управление на клиентски профили в онлайн магазина;Създаване не черни списъци с клиенти;Пълни подробности за всеки клиент и редактиране на опциите;Общ брой и списък на всички поръчки за един отделен клиент;Обща сума, която всеки клиент е похарчил в онлайн магазина;Търсене и сортиране на клиенти;Статистики за Поръчките;Статистики за предпочитанията на всеки клиент по марка и продукт;Контрол на методите за доставка и плащане;Онлайн плащане с банкова карта;Онлайн плащане чрез PayPal сметка;Плащане с Наложен платеж;

Нашата платформа при изработка на онлайн магазин е предназначена за насочване на интернет продажбите в световен мащаб. По тази причина всеки сайт се настройва специално, за да може адекватно да се регулират начините на доставка и плащането на разходите в зависимост от страната и района по местоназначение на всяка поръчка. В България ние препоръчваме използването на Еконт, защото в съвместната ни практика досега са се доказали като надежден и сигурен партньор.

Преглед и експорт на СТАТИСТИКИ в онлайн магазина.

Системата за управление на онлайн магазина предлага различни статистики относно съдържанието на сайта, неговото използване, както и полезна информация свързана с неговата ефективност. Вие можете по всяко време да прегледате:

колко поръчки, продажби и клиенти са регистрирани на ден (избор по дата, период от време…);кои са водещите марки, продукти и клиенти (по продажби, количество или попадения);колко са посещенията на ден (ако е вграден Google Analytics в контрол панела);коя е любимата марка и продукт на всеки клиент въз основа на търсенето;кои са топ продуктите на определена марка, както и продажбите на ден, седмица, месец;

Всичко това Ви дава възможност да си създадете маркетингова стратегия, която успешно да увеличи качеството на предлаганите услуги, както и продажбите Ви.

За повече информация се свържете с нас.