Фототапети за спалня

4
Добави коментар

Фототапети за спалня

Спалнята е сакрално пространство. Като такова трябва и да го третирате! А какъв по-добър начин за това от нашите фототапети за спалня!?

Може би ще се запитате дали съществува коренна разлика между фототапетите за останалите помещения в дома ( както и за офиса например ) и тези за спалнята Ви. Няма. Единствената разлика се състои в дизайна на самите фототапети и използваните цветове.

Предполага се, че атмосферата, която създават всички фототапети за спалня, трябва да е задушевна, да кара сетивата ни да се отпуснат и подготвят за отмора, за да можем после да се чувстваме отпочинали и свежи. Така например можем да Ви предложим пейзажи в топли цветове, гледайки ги, да се разтоварвате и релаксирате. За онези от Вас, които целят друго, а не сън, можем да предложим фототапети за спалня с обратен на описания по-горе ефект. Обикновено цветовете, които се търсят, са в червената гама, а мотивите и изображенията са романтично-интимни, израз на най-съкровеното.

Материално-суровинната база, с която разполагаме, както и работещите за нас професионалисти, са гарант за високото качество на Вашите фототапети за спалня. Ако имате идея, но не знаете как да бъде практически осъществена, заповядайте при нас, в офиса ни, или ни потърсете на посочените от нас КОНТАКТИ – ние ще превърнем идеята Ви в красив факт.

Реално погледнато, фототапетите се лепят така, както се лепят и обикновените тапети. Разбира се, когато вторите са фигурално, трябва да бъдете изключително внимателни, за да няма разминаване във фигурите, които засичате. При нашите фототапети за спалня този момент също не липсва, но ефектът е двойно по-поразяващ, а и ние предлагаме монтаж, за да Ви улесним напълно. Освен това много по-лесно е да отлепите 4-5-6 тапета и да ги замените с нови, отколкото да отлепяте тапети от четирите стени, да не говорим, че има и фототапети за таван, които също предлагаме като продукти.

Какво още сме включили в набора си от услуги можете да Видите в разделите „УСЛУГИ“ и „ПРОДУКТИ“, а за да се запознаете с абсолютно всички услуги, които предлагаме от света на рекламата, посетете сайта на Рекламна агенция CROPS, част от която сме и ние! В специализирания ни сайт за рекламни материали – Super Print –  можете да намерите всичко, свързано с  печатните рекламни материали – дизайн, изработка, а от скоро и раздаване на флаери /листовки и др./. И ако това не Ви е достатъчно, имаме и още какво да Ви предложим – в сайта ни WebniMe сме описали подробно всички услуги, които предлагаме във връзка с Вашето онлайн представяне – от изработката на сайт, през неговото последващо поддържане, оптимизиране и реклама, разбира се!

Не се чудете, а направо ни потърсете!