Раздаване на листовки

4
Добави коментар

Раздаване на листовки

В Super Print предлагаме на нашите клиенти и услугата раздаване на листовки. При нас можете да поръчате своите рекламни листовки, а ние ще се погрижим не само за техния дизайн и печат, но и за тяхното разпространение. Разполагаме с  хора, които ще поемат раздаването на Вашите рекламни листовки на посочени от Вас възлови места в София и в цялата страна, в пиковите часове от денонощието. Услугата раздаване на листовки е перфектният начин да привлечете вниманието на всички  – и на клиенти, и на конкуренти, а ние ще го направим по най – добрия и професионален начин!

Понякога най-неприятната част в цялостния процес на реклама, маркетинг, PR-кампании и т.н. е не изготвянето на рекламните материали и средства, кампании, стратегии и др., а разпространението им сред обществото. В случая ние говорим за раздаване на листовки и др. от тяхната категория.

Представете си еднохиляден тираж листовки, флаери, дипляни, брошури и подобни и ограниченото време, с което разполагате, за да ги раздадете сами. Самата идея отблъсква и със сигурност ще се откажете още преди да сте предприели каквито и да било начални стъпки.

Поради тази причина ние предлагаме услугата раздаване на листовки, както и на всякакви други рекламни материали. С цел да Ви облекчим и освободим от времето Ви, ние Ви предлагаме хора, които да свършат посочената дейност вместо Вас. Може би сте се запитвали и друг път към кого можете да се обърнете, за да достигнат Вашите листовки, флаери и др. рекламни материали до целевата група, която сте си избрали, или произволно, без значение от адресатите. Ето, ние сме отговорът.

Раздаване на листовки

Каква процедура следваме? На първо място, като уважаваща себе си рекламна агенция, считаща себе си за една от най-добрите в бранша, сме длъжни да Ви попитаме дали имате нужда от печат и дизайн на Вашите рекламни материали. Ако не сте се спрели на подходящи и надеждни хора, които да Ви сътрудничат, ние сме насреща. Достатъчно е само да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ, за да се убедите в професионализма ни. На второ място, ако сте си намерили или сте се спрели на нашата рекламна агенция, идва ред на въпроса: „Какъв е броят на рекламните материали, които ще бъдат раздавани?“. Трябва да сме наясно с отговорът, тъй като колкото по-голяма е бройката, толкова повече хора или време на единица човек ще отнеме, докато се свърши работата. На трето място, трябва да ни информирате кое е мястото/участъкът, на който ще се позиционират хората, чиято цел е раздаване на листовки и др. материали. Колкото по-голям е като обхват, толкова повече време ще отнеме това раздаване на листовки. Или толкова повече хора следва да бъдат наети. Вие преценете според възможностите и потребностите си как ще отговорите на посочените въпроси. А в случай че се спрете на нас, обещаваме, че желаното от Вас раздаване на листовки и флаери, както и на други от сорта, ще бъде изпълнено в срок и според предварително начертан план!

Раздаване на листовки – Цени

За съжаление без проявен от Ваша страна интерес, няма как да Ви предложим адекватни и подходящи цени и оферти за раздаване на листовки. Поради тази причина нашата молба е да се свържете с нас на посочените координати, за да уточним детайлите!

А ако имате нужда и от външна реклама, то можете да разгледате и специализирания ни сайт за широкоформатен печат – Big Print! В портфолиото от услуги, които предлагаме, е и създаването на уеб сайтове, уеб портали, SEO оптимизация и интернет маркетинг, за които можете да научите повече на сайта ни – WebniMe!

Очакваме Ви!