Билки за потентност

1
Добави коментар

Намалената потентност в повечето случаи не е заболяване, а се дължи на стрес, преумора, неправилно хранене и нездравословен живот. Затова, ако този проблем се появи, не трябва да се посяга към лекарства, а да се опита с даровете на природата. Билките са за предпочитане пред медикаментите, защото са натурални лечебни средства. Ако се употребяват в точните дози и начин на приемане, са ефективни, нямат странични ефекти и помагат на целия организъм да се балансира.

Ето някои билки подобряващи потентността:

Магарешкият бодил има има лечебно действие върху простатната жлеза и увеличава сексуална сила.

Билката Бабини зъби се ползва се за усилване на потентността и удължаване на ерекцията, силата, енергия и издръжливостта. Растението благоприятства върху мускулния растеж, чрез повишаване нивото на тестостерона.

Жълтият кантарион усилва сексуално желание особено, ако е породено депресивно състояние.

Мурсалският чай засилва имунитета и мъжката потентност.

Жен-шена се използва за стимулиране на потентността. Корените му съдържат вещества, които подпомагат синтезирането на тестостерон и по този начин стимулират еректилната функция.

Джинджифилът засилва половото влечение и у двата пола.

Гръцкия сминдух дава мъжка сила, която се удвоява при полов акт.

Бяла, мъртва коприва засилва половото влечение.

Девесил за половото влечение, той възбужда половите органи и подобрява готовността за полов акт.

Разгонен козел усилва кръвоснабдяването на половите органи. Стимулира производството на тестостерон и повишава либидото.

Билковият чай от лист и плодовете на глог допринася за бързото настъпване на ерекцията и увеличаване на мъжкото либидо.

Някои от билките имат незабавен ефект, други трябва да се пият продължително. Повечето билки имат и други полезни качества, но тук наблягаме само на техните свойства, да благоприятстват за увеличаване на потентността. Със споменатите билки не се изчерпва списъка с народни средства за потентност. Има и други билки и растения, които дават мъжка сила. Както с хапчетата за потентност, така не злоупотребявайте и с билките, за да не си създадете проблеми. Спазвайте инструкциите за използване за постигане на успех, без странични ефекти.