На Горния рафт…ви представя Петя Миланска!

1
414
Добави коментар
marabu10
marabu10

Нямахме търпение да ви представим Петя Миланска – осмият участник в Първия специализиран базар за бижута и аксесоари На горния рафт!

Петя е един от най-милите и внимателни хора, които познаваме! В себе си таи душа на истински мечтател – идеите й са възхитителни, носят различни настроения и чувството, че ей сега ще ни проговорят, разказвайки тайнствени приказки.

Във времето тя натрупа опит и изгради отлични умения! Елегантните и фини извивки на сребърната тел докосват сетивата по изключително нежен начин. Думите ни не стигат, за да опишем колко силна емоция оставят нейните бижута у нас. Събуждат удивление, радост и уважение.

Пред моделите й можете дълго време да стоите в захлас! Съмнявате ли се? Едва ли

Ето как Петя разказа любовта си към ръчно изработените бижута.

„Обичам нежните и изящни бижута, които подчертават красотата на жената. А когато тези бижута са съобразени със случая, с тоалета, с излъчването, се получава най-добър ефект.

Материалите, с които работя, са сребърна тел 925, Сваровски кристали и кристални перли, полускъпоценни камъни.

С удоволствие изработвам бижута по поръчка. Истински удовлетворена се чувствам, когато моето виждане за красиво и изящно съвпадне с желанието на клиента.

Бижутата, които изработвам, можете да видите на страницата ми Petya’s Jewelry.

Ние се размечтахме, а вие? Посетете Червената къща в неделя, между 11:00 и 18:00 часа и се потопете във вълшебството на ръчното творчество!

Авторите от На горния рафт ще направят есенната ви разходка още по-цветна и вдъхновяваща