На Горния рафт…ви представя Стела Цанова!

4
645
Добави коментар
marabu10
marabu10

Първият специализиран базар за бижута и аксесоари ви представя четвъртия поред участник Стела Цанова!

Тя е безкрайно атрактивен творец и талантлив автор на Уникални бижута от ципове, за да бъдете забелязани. Познаваме я малко повече от година. Впечатлиха ни нейните ексцентрични новаторски творения, смелия и провокативен дизайн.

Историята на Стела е много интересна, затова бързаме да ви я споделим…

„Моята професия е учителка и работя с най-голямото богатство на земята – децата. Те ми дават много любов, зареждат ме положително и ме провокират към търсене на нови интересни идеи.

В същото време се интересувам и се вдъхновявам от модата, дизайна и изобщо търся креативното и уникалното във всякакъв вид изкуство, в това число и нетрадиционните му форми. Обичам провокациите, нестандартното, любопитното. Харесвам и се възхищавам от хората, които имат фантазия и собствен уникален стил.

    

Днес, едва ли можем да си представим ежедневието без незаменимата помощ на циповете. Само се замислете по колко пъти на ден закопчавате и откопчавате разни неща, благодарение на тях. Ами, ако не бяха измислени?! Е, за наше щастие, вече са!

Според мен, ципът повежда класацията за най-практично изобретение! Толкова ефективен и толкова внедрен в ежедневието ни, че някак на никого не му е хрумвало да погледне на него с очите на естета. Гледаме на ципа на първо място като практично, а на второ – като естетично допълнение към нещо. А той е изключително красив сам по себе си!

Поначало обичам металните бижута, по-тежките и по-обемните. Зъбците на  циповете са в антични или сребристи цветове, с различни нюанси. Комбинирането им придава особена игра на цветовете.

Вече четири години се занимавам с изработката на тези бижута. Идеята ми идва от желанието да покажа пластичността на материала и нестандартната визия, която придава той. Позволява да се създаде интересна игра на извивки и спирали, които придават на всеки модел елегантност и динамизъм.

Харесва ми усещането от работата – бижутата са изключително ефектни и в тях се усеща артистично и модерно звучене. Харесвам ръчно изработените бижута – имат особен чар. Аз правя всичко с любов и желанието ми е да предам тези обич и положителни емоции към жените, които искат да ги притежават. Искам да се усмихват по-често и да бъдат винаги очарователни!

Бижутата стават все по-демократични! Тяхната ценност е не заради себестойността им, а заради факта, че са уникални като изработка – единични модели.

Представям моите бижута в страница във Фейсбук под името  „Уникални бижута от ципове, за да бъдете забелязани“. 

Със сигурност вече сте си харесали 2-3 от бижутата.  Елате на 2 октомври в Червената къща, за да ги видите на живо и да се запознаете с чаровната Стела.

На горния рафт ще ви предложи огромна доза вдъхновение и идеи за новия моден сезон. Ще бъде интересно, уверяваме ви!

Благодарим на отзивчивия екип на http://www.peika.bg/, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!