Шопинг в Солун

1
532
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

ПРОГРАМА

Дата: 03.12.2016

Престой: Еднодневна

Цена: 45 лв.

1 ден 03.12.2016  София – Солун
Отпътуване от гр.София за Република Гърция в 6:30ч. Пристигане в град Солун преди обяд. Една от най-големите забележителности в града е Бялата кула. Недалеч от нея се намира площад Аристотелис с едноименния паметник, където може да се докоснете до палеца на философа за късмет. Други известни забележителности са църквата „Св. Димитър”, градската крепостна стена, арката на Галерий, ротондата „Св. Георги” и др. Свободно време за шопинг, разходка по Солунския пазар и обяд в центъра на града. Отпътуване за България към 16:30 ч. Пристигане в град София късно вечерта.

Цената включва:

транспорт с комфортен туристически автобус;

гранични и магистрални такси;

туристическа програма в Солун;

екскурзоводско обслужване;

Мед. застраховка на ЗАД„Армеец“ , с асистанс на стойност 5000 евро.

Цената не включва:

разходи от личен характер;

входни такси за посещаваните обекти.

Отстъпки:

дете до 12г. – минус 4лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека ;

Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;

Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.

Полезна информация:
Необходими документи:

Лична карта или паспорт с 3 месечна валидност след дата на връщане. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България;

За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания;

Може да си носите по желание – бански костюм, джапанки, чадър за плажа, слънцезащитен лосион.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163070000031/05.11.2016 на ЗАД „Алианц България“ – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел.
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец“.