Мода за едри жени, дамски поло блузи, какви модели са подходящи за едри дами, ?

5
616
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Мода за едри жени, дамски поло блузи, какви модели са подходящи за едри дами, ?

    

Момичета с пълни форми определено трябва да имат в гардероба си няколко модела блузи тип поло,  тъй като те може да се носят във всяка ситуация. Този елемент определено се явява многостранен. С поло можете да създадете уникален комплект дрехи в офиса, за всеки ден или в романтичен стил.

Първоначално имаше само блузи поло от трикотаж и те бяха само един модел. Разнообразието се криеше в различните цветове. Но днес всичко се е променило драстично.

Дизайнерите използват различни материали, стилове предлагат красиви, незабравими модели, но в същото време се вземат предвид желанията на жените с красиви форми, което ги прави стилни модели.

Отличителна черта е поло яката, която може да бъде единична или да се нагъне няколко пъти. Той дава  чар и обаяние.

Всички модели на блузите поло могат да бъдат разделени в няколко групи:

Класическите модели имат средна дължина, с дълги ръкави и висока яка .

Поло body са идеални за реализацията на един спортен външен вид за всеки ден. Те са добра и надеждна защита срещу студа.
Поло от дантела са изработени от фини влакна. Пълните момичетата могат да ги използват в комбинация с други дрехи, с помощта на наслояващ ефект. Това облекло е подходящо за празничната вечер или за официален повод.

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Безшевни модели поло позволяват корекция на фигурата и скриване на проблемните области. Такива Полота се характеризират с плътност и еластичност.

Към класацията влизат и пуловерите с висока яка. На момичета с заоблени форми отиват удължени триизмерни модели, но с по-стегнатите плетки трябва да бъдат внимателни.

материали

Основната разлика между пуловер и поло е че полото е изработено от мек, тънък материал.

Поло може да бъде изработено от финна вълна, кашмир, памук, изкуствени влакна.

 

 За лятото, най-доброто решение би било поло , изработено от лека, прозрачна тъкан. В основата на тези модели се използва полиестер.

Най-разпространени са тези поло модели, които са изработени от вискоза с малко еластан и полиестер. Това поло е подходящо за всяко време на годината. Може да се носи с болеро яке или жилетка.

Компетентните цветове

Когато създавате моден външен вид, трябва да се обърне специално внимание на избора на цветове. Поло може да бъде в центъра, с първичен или вторичен тон. Monochrome много често отговаря за цялостната визия. Универсални цветови схеми са черно-белите модели. Те могат да се комбинират с различни елементи от гардероба.

Бяло поло е идеален за бизнес дама, офис работник или управители. То може да се комбинира със строг класически костюм или сако. Този тандем изглежда идеално с права или стеснена пола.

Поло във  бяло се комбинира добре с  син, зелен или червено костюм за да подчертае елегантността му, увереността и последователност на деловата жена.

Червеното поло е въплъщение на сексуалността, екстравагантността и яркостта. Този модел се комбинира с долначаст в тъмно синьо или черно. В тандем със цветове червеното поло ще изглежда не толкова ярко.

Класическото черно поло е универсално. Той е идеално за едри дами. Грамотно подбраната му дължина ще скрие някой допълнителни инча около талията.

    Ярки варианти на поло или модели с щампи и украси поло се носят с едноцветни дрехи.

Поло могат да бъдат използвани за изпълнение не само на офис стил, но също така и за casual стил или smart casual, които позволяват да се експериментира с цветове. Много момичета обичат да  смесват цветове, но за представители на великолепни форми трябва да бъдат много внимателни, защото някои цветове  променят телесните пропорции. Можете да комбинирате не повече от три цвята, тогава картинката ще изглежда хармонично..

 

Like this:

Like Зареждане…

Related