Часовниците на Марадона, Силвестър Сталоун и Джон Траволта

2
483
Добави коментар
chasovnici-bg
chasovnici-bg

Часовниците на Марадона, Силвестър Сталоун и Джон Траволта

Не се среща често един часовник да получава толкова много екранно време като часовника марка Panerai във филма Непобедимите 2. Часовникът не само се носи доста демонстративно във филма, но същия модел се носи от повече от един актьори. Става дума конкретно за модел Panerai Luminor Submersible 1950 3 Days Automatic Bronzo, номер на модела PAM00382. Това е лимитиран часовник Luminor Special Edition, ограничен до 1000 броя с бронзов корпус и дата. Часовникът е носен от главните герои, чиито роли се изпълняват от Силвестър Сталоун (който е голям фен на марката), Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Тери Крюс и Ранди Кутюр.
От 2005 г. насам, Джон Траволта е официално рекламно лице на марка часовници Breitling, като участва и в реклами за Breitling Navitimer. Траволта е ветеран пилот и има сертификат за управление на няколко вида самолети, включително самолет Boeing 747-400. Той дори притежава частен самолет и писта в къщата си близо до Окала, Флорида. Траволта е запален фен на авиацията още от дете. Една от рекламите на часовниците е снимана на частната му писта в дома му във Флорида. На рекламата се показва, носенето на популярния часовник Breitling Navitimer с един от неговите самолети във фонов режим.
По време на Световното първенство по футбол през 2010 година в Южна Африка, часовници Hublot са спонсор и марката пуска лимитираната версия на известния модел часовник Big Bang, посветен на футболната легенда Диего Марадона. Разбира се самият Диего Марадона е най-добрият избор на промотира часовника. Марадона носеше цели два часовника Hublot Big Bang по един всяка китка по време на всеки мач на турнира. Часовникът Hublot Maradona Big Bang Chronograph е 44.5 mm в диаметър, в изработката са използвани черна високотехнологична керамика и сапфирен кристал. Циферблатът е с луминисцентни цифри и индекси в цветове на знамето на Аржентина – синьо и бяло. Номера на фланелката на Марадона номер 10 е изписана с оригиналния си шрифт на циферблата на позицията на 3 часа. Също на циферблата на часовника е гравиран подписа на футболната легенда Марадона. Часовникът Hublot HUB1146 хронограф разполага с механизъм с 55 камъка и 42 часа резервна мощност на пружината. На задния капак на часовника има силует на Диего Марадона с ръце вдигнати нагоре в знак на победа. Луксозна каишка от алигатор подсилена със силиконов гръб и сини шевове по каишката допълнително подчертават часовника. Уникалният механичен часовник Maradona Big Bang е в ограничен тираж от само 250 броя, като всички са продадени много бързо още по време на Световното първенство по футбол 2010.

Google