Въздуховоди и вентилатори за вашият дом от фирма Техникон Груп!

25
Добави коментар
TechneconGroup
TechneconGroup

Въздуховоди и вентилатори за вашият дом от фирма Техникон Груп!

Фирма Техникон груп предлага на българския пазар широка гама от въздуховоди, вентилационни решетки, вентилатори и аксесоари за вентилационни системи.
В магазините на фирмата можете да намерите различни по размери и форма вентилационни решетки от пластмаса и метал, а също и вратички за ревизионни отвори. Има голямо разнообразие от вентилатори – с таймер, с изключвател, с жалузи, които се затварят след спиране на работа и предпазват от връщане на лоши миризми обратно в помещението.

Чрез вентилационните системи можете да си гарантирате в дългосрочен план отстраняването на неприятните миризми във вашият дом. Подсигуряването на широка гама въздуховоди и аксесоари към тях ви дава възможност да изградите най-доброто решение за вашият дом.

Вратичките и решетки за ревизионни отвори са важна част от продуктите за вашата баня или тоалетна. Лесният достъп до водомери, кранове и тръби във вашият дом служи като превантивна мярка срещу проблеми който може да възникнат. Същевременно добрата визия и надеждната изработка ще придава завършен вид на вашият дом.

Всички предлагани продукти, както и тяхните цени можете да видите в сайта ни в секция Вентилации. За повече информация и запитвания телефони 02/ 9602 158, 9602 147

Етикети: вентилатори, вентилации, въздуховоди, ревизионен отвор, решетки, Техникон Груп

Публикувано на 12.10.2009 в 15:29 в категории Полезно, Продукти. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Коментарите, pingback и trackback са забранени.