Розовият рай на Victoria’s secret се намира на улица Атанас Иширков номер 9 в София

1
178
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички сме гледали грандиозните шоута на Victoria’s secret по целия свят. Говорим за много блясък, много лукс, много помпозност, много забавление, тежка подготовка и огромно нетърпение. Адски много сексапил – буквално най-красивите богини от целия свят се разхождат по бельо пред нас. Много шоу и дори малка доза кич, но тя е премерена – само за тези, които могат да я преглътнат без да им загорчи от сладост и да я оценят подобаващо.

Но за качеството на бельото няма какви забележки да сведем на дневен ред. То е безкомпромисно и в същото време съотношението цена-качество е на такова реално ниво, че всяка тинейджърка, а и не само, може да си позволи да се докосне до световния лукс на приключението Victoria’s secret.

Целият този пакет от услуги вече може да стане част от вашето ежедневие и гардероб в Студентски град на улица Атанас Иширков номер 9 в София, където на 11-ти юни врати отвори розовото изкушение на града с аромат на захарни бонбони, ванилия и френски макарони.

В аутлета можете да се потопите в розовото кадифе с аромат на сладост и да се докоснете до комфорта и лукса от най-висока класа, точно както бихте го сторили и в представителния магазин на марката в Ню Йорк.

В него можете да откриете всички производни линии на марката, които гравитират по света – серията PINK и PINK swim, спортната серия, серията за спане, всички модели и видове сутиени, цялата богата гама долно бельо, къси панталонки, аксесоари и грижа за тялото – всичко, което очаквате да видите на това място.

Доверете се на професионализма и високата класа на обслужване и качество на продуктите.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Pink, Victoria’s secret outlet, Victoria’s secret, блясък, качество на бельото, лукс, помпозност, София, Студентски град, улица Атанас Иширков