Гледай онлайн, изтегли безплатно. Цели сезони, всички епизоди – Hq torrent. Видео hd

1
129
Добави коментар

Гледай онлайн

„Ангели пазители“ („Melekler Korusun“) е един от най-успешните турски сериали, излъчени у нас. Сериалът има два сезона и седемдесет и три оригинални епизода, които са заснети през 2009-а и 2010-а година. У нас БТВ излъчва всички серии в периода октомври 2013 година и март 2014 година, които жънат огромен успех. В главните роли виждаме вече познати лица видим Озге Озпиринджи, Селин Шекерджи („Мечтатели“) и Рожда Демирер („Късчета Живот“).

Сериалът „Ангели пазители“ попада в типичния за турските сериали жанр – романтична семейна драма-комедия. Сюжетът се фокусира върху драматичната история на три момичета, дръзнали да преследват своите мечти в големия град. Така телевизионната сага поставя основния сюжетен въпрос, вълнуващ несъмнено всички млади хора по света, а именно: Докъде сме готови да стигнем в името на мечтите и успеха си?
Сюжетна линия

Три момичета откриват, че ангелите, които бдят над тях, не е задължително да живеят на небето, а може да се намират и много по-близо. Дори не се налага да имат големи бели криле, а е нужно само да знаят за най-съкровените им желания. Мечтите се сбъдват, ако вярваме в тях… и никога не се предаваме!

Мелек е шивачка, която знае по-добре от всеки друг колко е важно да имаш сериозна работа и доход. Като всяка майка тя прави и невъзможно да отгледа дъщеря си Ипек, без да я лишава от нищо и да води един нормален живот. Мелек не крие мечтата си, че иска дъщеря й да стане медицинска сестра, вярвайки, че тази професия би й осигурила достатъчно, за да живее добре и достойно.