Афилиейт маркетинг

1
166
Добави коментар

Афилиейт съвети

Ето как ще печелите пари с афилиейт програмите (Affiliate programs). Промотиратето на продуктите на спонсорите и убеждаването на посетителите да клинкнат до тяхната страница за плащане. Ако посетителят купи продукта или услугата ще получите комисиона от вашият спонсор. Това може да ви се вижда много просто и е постижимо с промотирането на сайта ви. Има няколко начина да направите това.

Дистрибуция на Статии: това е мощен начин за промотиране на сайта ви до таргетиран пазар. Може да напишете промоционни статии, и да дава интересна информация за вашият продукт и индустрия. Публицистите и уебмастърите (webmasters) ще подбират тези статии. Това означава че много хора ще ги прочетат и ще кликнат на линка в Биографията ти.

Намирането на пазарна ниша е много важно ако искате да правите добри доходи от Афилиейт програмите (Affiliate programs). Всичките ви промоции и статии трябва да таргетират вашият специален пазар. Пазарната ниша (niche market) ще тази която е много искана и слабо гъвкава.

Таргетирането на вашите промоции е ключът към успеха. Докарването на трафик до сайта ви е жизнено за увеличаването на клик рейтинга ви (CTR) и за безкрайните продажби. Както споменахме дистрибуцията на статии е една от най-лесните начини да се направи това.

Като всеки бизнес – Афилиейт Маркетинга (Affiliate marketing) е сериозенно занимание. Не можеш да очакваш да падат пари в джоба ти, без постоянно да промотираш и да докарваш таргетиран трафик до сайта си. Колкото повече работиш толкова повече ще печелиш. Ще увеличиш твоят бизнес и ще достигнеш добър доход от Афилиейт Програмите – affiliate programs.

Какво е Affiliate Marketing – Как се изкарват пари със сайт

« НАЗАД