Афилиейт

1
161
Добави коментар

Как да правим пари с уеб сайт Правенето на пари с уеб сайт е едно много лесно начинание и не изисква много пари за да започнете, но в крайна сметка ако сте достатъчно сериозни можете да изкарвате много пари и вашият сайт да се превърне в основният източник на доходи за вас. Ако вече имате сайт, трябва само да анализирате съдържанието и да решите, кой е най-подходящият начин за вас да правите пари със сайта – дали ще бъде с афилиейт маркетинг, блогинг, да продавате собствени продукти ( или дропшипинг ), да правите пари от Adsense или фрийланс. Ако следвате няколко прости правила, даже и да сте начинаещ, въобще няма да ви е трудно да правите пари с уебсайта си.

За да изградите вашият сайт и той да изглежда много добре, не ви трябват специални познания по HTML или да сте експерт по уебдизайн. Сега вече има специални скриптове и системи, които ви позволяват за няколко минути да създадете професионално изглеждащ уебсайт. Също така можете да използвате и CMS системи, като Joomla, Drupal, Wordpres, Pligg( за социална мрежа ), osCommerce, които ще отговорят на 100% на вашите нужди. В интернет ще намерите хиляди ръководства от типа “ Как да направим уебсайт“ без значение от системата, която използвате.

Сега вече можем да видим как се правят пари с уебсайт

Афилиейт маркетинга е най-добрият начин да започнете да правите пари онлайн. Ако искате да правите пари с вашият сайт, трябва много добре да анализирате източника на трафик и аудиторията. Съдържанието на сайта е определящо при избора на афилиейт програма и продукт, който ще продавате. Също така трябва да измислите и правилна стратегия и текст, с който ще достигнете до нови реални клиенти. Ако правилно сте избрали всичко, правенето на пари с вашият уеб сайт, ще ви се стори детска игра!

Афилиейт маркетинга представлява предлагане и продажба на продукт или услуга, които са създадени или предлагани от друг сайт. В зависимост от това, какво е съдържанието на вашият сайт и какви продукти или услуги могат да се предлагат, наистина можете да правите много пари с вашият уебсайт! Първото нещо, което трябва да свършите, е да направите проучване и да определите, кои са най-подходящите продукти или услуги, които отговарят на съдържанието на сайта. Следващата стъпка е да създадете спецялно подготвени статии, които да отговарят на темата на продукта и само добавяте афилиейт линка. Накрая трябва да изберете най-подходящото място за поставяне на афилиейт банери ( най-добри са: хедър – 468х60, 728х90; дясна/лява колона – 300х250, 160х600; ляв ъгъл на статията – 300х250 ) или да прикачите към сайта онлайн магазин.

За да изберете правилният продукт, първо трябва да изберете доверена афилиейт програма. Вижте най-добрите от тях:

Affiliate bot – e афилиейт програма, която може да се използва за сайт с всякакъв вид съдържание. Можете да продавате: всякакъв вид дрехи, обувки и аксесоари, детски играчки, офис оборудване, бижутерия, онлайн запознанства, козметика, хранителни добавки, софтуер и много други. Сайта предлага само висококачествени стоки на реномирани марки от цял свят, като Nvidia, VM Ware, BSPlayer, Arvixe, Bidz и други.

eToro – е специализирана афилиейт програма, която предлага високи комисионни за привлечени търговци на Форекс пазара. Също така, предлага и т.н. “ Социална търговия“ или Copy trading. С eToro наистина ще правите пари от интернет! Става за сайт с всякакъв вид съдържание!

Plus500 – e афилиейт програма, която е свързана с търговията на: петрол, стоки, ценни книжа, злато, сребро и много други финансови инструменти. Използва много лесна и интуитивна платформа затърговия, която със сигурност ще се хареса на потребителите ви.

Uffiliates – е афилиейт програма, която е изцяло насочена към онлайн хазарта. Предлага достъп до 10 топ казина в интернет, също така предлага: бинго, покер, lady games. Uffiliates са регистрирани на Лондонската фондова борса през 1998г.

Bet-at-home – е сайт за спортни залози, който е предпочитан от много играчи по света. Афилиейт програмата на Bet-at-home предлага много висока доходност за привлечени нови играчи.

Anyoption – е афилиейт програма, която предлага търговия с бинарни опции. Все повече търговци се насочват към този тип търговия, защото и по-сигурна и надеждна от директната търговия на финансовите пазари.

Винаги правете регистрации в много афилиейт програми, опитайте се да промотирате всичките, докато не изберете 2-3, с които наистина да печелите пари от сайта си!

Друг лесен начин да се печелят пари онлайн е със създаване на блог, защото блогинга отваря много повече финансови възможности. Най-напред трябва да създадете наистина уникален блог, който да привлича не само със съдържанието си, но и с дизайна. Това ще привлече читатели и в крайна сметка, рекламодателите. Топ блогърите печелят десетки хиляди от рекламодатели, които плащат, за да се показват реклами или статии на техните блогове или сайтове. Рекламодателите, търсят добре направени блогове, защото тези блогове са събрали целева аудитория от читатели и са готови да рекламират, за да получат таргетиран трафик към сайтовете им. При вече събрани рекламодатели, нищо не ви спира да публикувате вашите афилиейт линкове или банери, на свободните рекламни позиции – също може и Adsense. Блогинга е един чудесен начин да печелите пари от сайта си!

Можете също така да направите прости по съдържание уебсайтове, които предлагат на посетителите информация за конкретно събитие или обект. Тогава, след като получите трафик към вашия сайт, можете да го превърнете в пари с афилиейт програми, Adsense или Info-продукти ( за туристически сайт, например – пътеводители ). За да правите пари от сайта си, трябва правилно да подберете съдържанието и да видите прогнозният трафик. Защото ако изберете да пишете например за „всичко за обувките“ вашият месечен трафик няма да е много голям, а и няма да изкарвате много пари. За това трябва да изберете поне 10 теми и да направите сайт за всяка една от тях. По-добре е да избирате теми с по-малка конкуренция, отколкото такива с много силна. Ако сте експерт в дадена област, без значение от силата на конкуренцията ( тема с висок трафик ), пишете по нея, защото така успеха ви е гарантиран и наистина ще правите пари от сайта си!

Сайт за продажба на информационни продукти и специализирана информация. можете да продавате електронни книги, доклади, учебни материали и много други. Трябва ви само сайт, качествени продукти, добра оптимизация и реклама.

Ако можете да пишете статии или да правите бизнес( юридически, счетоводни, финансови и др.) консултации. Това е много добре защото:
– можете да пишете консултации и да намирате реални клиенти за вашият( чуждият афилиейт ) бизнес!
– ако пишете наистина добри статии можете да ги продавате или да привлечете много и лоялни читатели.
– можете да пишете онлайн наръчници и да ги давате безплатно, с цел да увеличите трафика си.
– можете да предлагате опита си в дадена сфера под формата на съвети.

Без значение от начина, с който ще правите пари от вашия сайт. Ако сте сериозни, методични в изграждането и много търпеливи, вие наистина ще успете. За това по-добре започвайте да правите пари с вашият сайт оше от сега!

Онлайн бизнес – търговия и методи за изкарване на пари онлайн