Изработка на онлайн магазин

1
242
Добави коментар
Kalin_Georg
Kalin_Georg

Изработваме различни видове онлайн магазини, които помагат на клиентите ни да продават повече и да развиват успешно своите бизнес идеи.

Онлайн магазин дава възможност за търговия на широка гама от стоки в цялата страна и в чужбина с минимални разходи.Те не зависят от географското местоположение, и са лесно достъпни от всяка точка на света.

За повечето от нашите клиенти създаването на  онлайн магазин цели да улесни потеребителите в онлайн пазаруването.

Ние знаем спецификата на онлайн магазините за различни видове стоки, какви са техните функции и какви са нуждите на нашите клиенти. За това ние предлагаме опитимални решения, съответстващи изцяло на нуждата ви за онлайн магазин.

Всяка година излзизат все повече нови технологии, както и броя на интернет потребителите нараства, това са фактори, на които не се обръща внимание от вашите конкуренти.

Така че дори и тези, които вече имат онлайн магазин от доста дълго време, може да открият, че той вече не отговаря на съвременните стандарти. Това води до загуба на интерес и трафик към вашия сайт, което намалява вашите продажби. Например доста онлайн магазини все още нямат мобилна версия или респонсив дизайн, което да подпомогне за техните продажби през мобилните устройства.

Ние можем да ви помогнем в тази насока, като преработим вашите стари онлайн магазини в съответствие с новите стандарти, така че те да имат респонсив дизайн и да функционират правилно и лесно на всички мобилни устройства.

Структурата на сайта

Онлайн магазин включва следните основни модули:

Начална страница
Слайдър в началната страница, където да представяте вашите най-важни продукти или новини на клиентите ви
Вътрешни страници
Каталог на продукти и услуги
Кошница с поръчки
Блог с категории (статии, новини)
Обратна връзка
Метод на доставка
Метод на плащане

Цялото съдържание (текстове, изображения, видео и т.н.) се управлява лесно и бързо от собственика на сайта чрез удобен администраторски панел.

Помощ в създаването на интернет магазин

Създаването на онлайн магазин е само половината от успеха на проекта. За да донесе печалба Онлайн магазина, трябва да гарантира, че има :

ефективно управление и попълване на продукти;
удобство, простота и функционалност за посетители: търсене и сортиране на стоки, обработката на онлайн поръчки, запазване на любими продукти, история с поръчки на потребителя;
насърчаване и популяризиране на онлайн магазина.

За повечето от нашите клиенти създаването на онлайн магазин е нещо ново, а ние го правим всеки ден.

Стъпките за създаване на онлайн магазин

Стъпка 1 »
Стъпка 2 »
Стъпка 3 »
Стъпка 4 »
Стъпка 5 »

Получаване на информация за магазина(тема, лого, дизайн на любимите Ви сайтове). Обсъждане и консултиране за функционалността на сайта
Закупуване на домейн и хостинг.
Създаване на работен сайт и демонстрация.
Корекция според изискванията на клиента.
Одобрение от клиента и финализиране на проекта.