Великолепната Татяна Лолова ще открие фестивала „Порт Прим Арт Фест“

1
202
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Великолепната Татяна Лолова ще открие тазгодишното издание на бургаския фестивал на изкуствата “Порт Прим Арт Фест”. Събитието ще се състои на 8 октомври, от 18:00 часа.

Лолова е патрон на фестивала тази година. На нея е посветена филмовата прожекция, която е първото събитие в рамките на културния форум. Лентата “Портрет на една дама” е дело на Георги Тошев и Ема Константинова. Тя показва Татяна Лолова на сцената, зад кулисите, но и в уюта на собствения и дом.

Зрителите ще я видят като жена с много лица – и в много различни роли и в живота: на майка, съпруга, баба, свекърва, приятел, актриса, муза… Филмът следва стъпките и не само у нас, но и в Париж, за да нарисува един пълнокръвен “Портрет на една дама”. Прожекцията е с вход свободен, като добре дошли са всички бургазлии и гости на града.

Порт Прим Арт Фест ще продължи в дните до 13 октомври (събота) включително. Началният час на събитията в работните дни е 18:00. Програмата на фестивала включва прожекции на късометражно кино, биографични ленти, театрална постановка, концерт – спектакъл който ще покаже красотата на старите градски песни в нов аранжимент, литературни четения и представяния, картинни изложби и други.