Денонощен ключар Дружба 2

1
181
Добави коментар
TaLoV
TaLoV

октомври 4, 2018
admin

Денонощен ключар Дружба 2

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Дружба 1, София: 0888 62 12 85

Вече можете да разчитате на денонощен авариен екип в Дружба 2. Можете да се обадите на екипа в момента, в който възникне някакъв проблем с бравата или ключа на вратата на жилището, офиса или магазина ви.

Аварийният ни екип се справя с всякакви по сложност проблеми – отключване на автомобили, на сейфове, входни врати, промяна на кодове на електронни системи за заключване и др.

Когато подадете сигнал за проблем, нашият екип ще бъде при вас най-късно до половин час след това. До идване то на професионалистите, ще ви бъдат дадени инструкции, които е добре да спазвате, за да не се усложни положението.

Ако проблемът е с автомобила ви, а вие не можете да го отключите, за да тръгнете навреме за работа, ще трябва да докажете документално, че това наистина е вашата кола.

Същото се отнася и за ситуацията, при която се налага да бъде отворено жилище с счупен ключ в бравата, а вие сте останали отвън.

Нашият екип е на линия и за проблем със запалване на автомобила. Не правете грешката да карате някой ваш познат или роднина да ви помогне за отключването. Най-сигурното нещо, което ще се случи е да усложните проблема. Ще повредите бравата на повредената врата и ремонта ще ви струва много по-скъпо отколкото услугата на аварийния екип.

Ключарите ни са отлични професионалисти и бързо ще се справят с проблема без да нанасят допълнителни щети на вашето имущество.

Когато не са на адрес, ключарите ни работят в ателието в Дружба 2. Там можете да се консултирате с тях за всички въпроси, касаещи вратите, бравите, ключовете, най-сигурните начини на заключване и др.

В ателието можете да си направите допълнителен ключ, да си купите подходяща брава или да получите съвет за въпрос, който ви тревожи и търсите най-правилното му решение.

Доверете се на опита на нашите ключари. Те непрекъснато увеличават квалификацията си, за да са полезни на своите клиенти.

Навигация