Музика под небето на Париж с Ginger Groove

3
562
Добави коментар
musicien
musicien

Музика под небето на Париж с Ginger Groove

октомври 26 @ 9:30 pm – 11:30 pm

Музика под небето на Париж се завръща в Студио 5! За първи път през новия сезон публиката ще се наслади на емблематични за френската музика песни от миналия и от този век. От Шарл Трене и Едит Пиаф – до ZAZ и Pink Martini – добре познатите на франкофонската публика Ginger Groove ще ни срещнат с любими за няколко поколения мелодии. „La Vie en Rose“, „Sous Le Ciel de Paris“, „Paris Sera Toujours Paris“ са само част от песните, които ще имате възможност да чуете. Ако искате да се потопите в атмосферата на френската столица – отбележете 26-и октомври в календара си! Вратите на клуба са отворени от 21.30, а началото на живата музика е малко след 22 часа.

Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат: Боряна Йорданова (вокал), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев – китара, Влади Михайлов (контрабас) и Стю Иванов (барабани). Харесайте страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Ginger Groove – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Повече за музикантите:

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време „Музика под небето на Париж“ набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището „франкофоните на българската музикална сцена“. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си музикантите казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

Предварителна продажба www.bilet.bg: 15 лв. Вход на място: 15 лв.

–––––––––––- *Моля, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

**Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)

***Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително. Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, единственият вариант е с резервация на тел. 0887 934 335