банкови заеми и бързи кредити

2
261
Добави коментар
creditcompass
creditcompass

 ЗАЕМИ ОТ БАНКИ И БЪРЗИ КРЕДИТИ ОТ ФИНАНСОВИ КОМПАНИИ Кандидатствайте за кредит само от легитимни банки или фирми за бързи кредити. Никога не изпращайте предварително пари по какъвто и да е претекст.

Дните в които се случва нещо важно, започват като най-обикновен ден. Няма звън на камбани, нито глас свише. Нищо.

Ставаш, както обикновено – трудно. Не мислиш за нищо преди първата глътка кафе. Животът бавно започва да се влива в теб и още не разбираш, че от неистово звънящият телефон няма да дойдат добри новини. Но е ден е за наем, сметки, семестър, скъсани ботуши, грип… Банално и познато до болка. Познато от всеки рекламен блок по телевизията, реклами в социални мрежи и сайтове за обяви.

Подсъзнателно включваме компютъра и търсим в google “бързи кредити“. Стотици резултати. Различни суми, различен срок, различно оскъпяване и различни условия – със или без трудов договор, ЦКР, гаранти. Обяви за кредити от частни лица, обяви за кредит и при лошо ЦКР. Със и без предварителни такси.

Creditcompass няма за цел да Ви съветва какъв кредит да изберете – от банкова институция или от финансова компания. Но Ви препоръчваме стриктно да спазвате следните правила:

Използвайте само регистрирани и лицензирани заемодатели. Никога, по никакъв повод и по никакъв начин не изпращайте предварително пари. Лошо ЦКР не може да се променя, оправя или „изчиства“. Не теглете нов кредити за да платите с него задължение по предишен. Изчислете цялата сума, която ще трябва да върнете и преценете дали си заслужава, дали Ви е по възможностите.

Пренебрегването на което и да е от тези правила е по-вероятно да Ви направи жертва на измама, да загубите още пари, от колкото да намерите решение на проблема!