Лятото е най-подходящия сезон за сваляне на излишните килограми!

1
148
Добави коментар
borola
borola

За повечето хора отслабването не е никак лесна задача. За постигане на трайни резултати е необходима силна воля и някои лишения. Според диетолозите летните месеци са най-подходящи за сваляне на излишните килограми. Топлото време предразполага към прием на повече течности и ограничаване консумацията на хранителни продукти. През горещите дни апетитът ни не е толкова голям и това е идеалното време за отслабване без мъчителни диети и изтощителни тренировки. Лятото е сезона, през който прекарваме повече време на вън и същевременно увеличаваме значително движението и разходките.

Освен това през този период на годината се предлага голямо разнообразие от плодове и зеленчуци. Те помагат не само за сваляне на килограмите, но зареждат тялото с енергия. Сега е моментът да изключите от менюто си всички тестените и пържени храни, които са носители на голямо количество калории, както и всякакви газирани напитки и сокове. Установено е, че над 20% от калориите, които приемаме през деня постъпват чрез подсладители от различни видове напитки, които нямат никаква хранителна стойност и са пълни с консерванти, оцветители и подобрители.

Експертите съветват да ги замените изцяло с вода, фрешове или билков чай.

В заключение може да отбележим, че движението, консумацията на повече плодове и зеленчуци, приемът на минимум 2 литра вода на ден и изключване на всички вредни храни от менюто са ключови фактори за изчистване на излишните мазнини от тялото. Специалистите са категорични, че комбинацията им с природния продукт Калорекс има потенциращ ефект за трайно намаляване на теглото и постигане на дълготрайни резултати

Доказано е, че приемът на Калорекс потиска апетита, увеличава изгарянето на мазнини, намалява нивото на холестерола и триглицеридите и регулира кръвната захар. С Калорекс се постига намаляване на телесното тегло по естествен здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични ефекти, което се потвърждава от хилядите доволни пациенти.

Преглеждания:
642