Кои грешки провалят диетите за отслабване? (част 3) | Calorex

1
162
Добави коментар
borola
borola

7. Друга грешка, допускана при спазването на диетите за отслабване, е когато човекът се лишава от любими храни – обикновено сладкиши – вафли, шоколад, торти, бонбони. Проблемът е, че не след дълго това въздържание ще доведе до безконтролен прием на същите тези храни и то в повишено количество. Ефективните диети за отслабване не изключва пълният им отказ, а само намалява обема им.

8. Някои хора смятат, че ако се хранят след 20.00 часа това ще увеличи ефектът на диетите за отслабване. Истината е, че не е толкова важно по кое време от деня се храните, а по колко и с какво. Единствено от здравословна гледна точка за организма е добре храносмилателната система да не се претоварва от прекалено тежки за обработване хранителни продукти преди сън.

9. Някои диети за отслабване помагат да се отървем от мазнините на корема и талията. Това е една от най-често срещаните заблуди сред хората, които се борят с излишните килограми.

Истината е, че няма как с нито една от диетите за отслабване да се лишим от мазнините в определена част на тялото, тъй като отслабването оказва комплексен, цялостен ефект. Ако целта ни е да се освободим от мазнините на корема и талията, необходимо е да се приложи здравословен хранителен режим, съчетан с подходящо физическо натоварване и отговаряща на нуждите хранителна добавка за отслабване. Когато търсеният ефект е отслабване и стопяване на мазнините на корема и талията, без риск за здравето, ефективният избор е висококачественият природен продукт Калорекс.

Благодарение на действието на активните си съставки – стандартизиран екстракт от гарциния камбоджия и хром, Калорекс притежава силно изразен ефект, на избирателно увеличаване на изгарянето на мазнини в областта на корема и талията. Как? Чрез повишеното им изгаряне в черния дроб и мастната тъкан и потискане на образуването им.

Освен това Калорекс осигурява потенциращ ефект за понижаване на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение с приложението само на диети за отслабване. Още едно огромно предимство на Калорекс е, че той осигурява бързо отслабване – след приемът му в продължение на 8 седмици теглото намалява с над 5 кг. Калорекс е напълно безвреден природен продукт и дори продължителната му употреба не води до нежелани реакции.

И тъй като пролетта вече нетърпеливо тропа на вратата е необходимо да я посрещнем с красиво оформен силует. За целта ще ни помогнат избягването на споменатите грешки, а за да засилим ефекта на диетите за отслабване, е добре да ги съчетаем с приемът на природният продукт Калорекс!

Преглеждания:
447